Hvorfor bruge Recruit IT

– det er der flere gode grunde til

Tiltrækningen af de bedste kandidater – og i høj grad de passivt interesserede – kan være meget værdifuld for en virksomhed. At finde den ultimativt bedste kandidat kræver indblik og erfaringer fra IT-branchen. Vores tætte relationer til IT branchen betyder, at vi dagligt gør en forskel for vores kunder.

I Recruit IT arbejder vi med en systematisk og omfattende search af markedet efter kandidater i job. En passiv kandidat er ikke på udkig efter nyt job, men kan motiveres, hvis det er det rigtige skridt i karrieren. Recruit IT rekrutterer IT-kompetencer og har specialiseret sig i at finde den helt rette specialist – ikke mindst til rette og aftalt tid.

Som fokuseret IT rekrutteringsfirma og IT headhuntere ved vi meget om vores kunders IT-relevante forretning – både indenfor salg, ledelse, udvikling samt drift. IT rekruttering er en særlig disciplin, som vi er rigtig gode til at udføre.

Vi er dybt engagerede og professionelle IT headhuntere, der har mange års relevant IT erfaring. Med stærke kompetencer og stort relevant personligt netværk, kan vi med garanti finde præcis den IT medarbejder, som med de rette værdier, egenskaber og intelligens skaber værdi i sin nye virksomhed.

Ved rekruttering af IT ressourcer vil et samarbejde med Recruit IT give virksomheden et professionelt rekrutteringsforløb med rådgivning og sparring fra erfarne og engagerede konsulenter. Vi anvender velkendte og afprøvede værktøjer, der sikrer, at den rette kandidat ansættes.

Vi rekrutterer alle IT ressourcer til vores kunder og har altid relevante referencer. Vi besøger Jer gerne og fortæller om fordelene ved aktiv headhunting – der er nemlig mange. IT rekruttering bør udføres af specialister – det er netop hvad vi er hos Recruit IT.

Kort sagt

Erfarne konsulenter med +10 års erfaring indenfor rekruttering og IT

Relevant sparringspartner med indgående branchekendskab

Garanti på alle opgaver

Særdeles konkurrencedygtig pris

Vi holder hvad vi lover – altid!

Godkendt af datatilsynet

Overholder EU´s persondataforordning (GDPR)

Kontorer i Aarhus, Odense og København

Se vores referencer
Hvor mange er vi
Ledige stillinger
Succesrate
Gennemførte rekrutteringer

Netværk

Kan man ikke rekruttere gennem sit netværk? Jo…nogle gange!

Men det erstatter aldrig en kompetent rekrutteringsproces. En fejlansættelse kan ofte være katastrofal for en virksomhed og derfor må en rekruttering ikke gå galt. De er så vigtige for virksomheden, at man SKAL finde markedets bedste og sikreste match.

Din virksomhed sparer både tid og ressourcer og får den bedste ressource på opgaven. Nemlig Specialisten!

Hele pakken

Vi håndterer hele processen fra udarbejdelse af firma- og jobprofil til annoncering, udvælgelse af kandidater, indledende samtaler og frem til den endelige præsentation.

Gennem eget netværk, emnebank, målrettet annoncering og effektive search processer sikrer vi, at jeres virksomhed får rekrutteret den helt rigtige IT medarbejder til aftalt tid.

Hos Recruit IT er vi specialister, der rekrutterer specialister – intet andet!

Medarbejderen

Der er naturligvis mange muligheder med annoncering, netværk, cv-databaser m.m., men ofte rammer man kun dem, der måtte være aktivt søgende. Vi vil gerne have alle relevante kandidater i spil!

Det er derfor mere relevant end nogensinde, at virksomheder får hjælp af en headhunter for at finde den bedst kvalificerede medarbejder. På den måde undgås en hel del af de indledende manøvrer, og der kan fokuseres målrettet på at finde den helt rigtige kompetence.

Headhunteren

En god headhunter er altid opdateret indenfor sit kompetencefelt, så der kan foretages search hos relevante virksomheder og netværk til det aktuelle job. En god headhunter har ligeledes et omfangsrigt netværk, som naturligvis bør være brancherelevant.

Ved at bruge Recruit IT til rekruttering af din næste IT medarbejder sparer du således værdifuld tid til screening af irrelevante ansøgere, samt du får adgang til alle tilgængelige ressourcer – og ikke kun de aktivt jobsøgende.

Vores leverance

– Som naturligvis altid er tilpasset den specifikke opgave

Fase 1

Foranalyse

Dialog

 • Virksomhed og vision
 • Organisation
 • Tidsplan og succeskriterier

Personprofil

 • Interviews med relevante personer i virksomheden
 • Personprofilering

Stillingsprofil/-beskrivelse

 • Udarbejdes på baggrund af ovenstående proces
 • Dialog og sparring

Leverance

 • Rekrutteringsstrategi
 • Personprofil og stillingsbeskrivelse

Fase 2

Leverance

Search

 • LinkedIn og andre databaser
 • Netværk og virksomheder
 • Emnebank

Screening

 • Initialt via telefon/Skype
 • Personligt interview
 • Præsentation for kunde

2. interview

 • Dybdeinterview på basis af 1. interview
 • Tests og referencer

Leverance

 • Longliste/shortliste
 • Personanalyse
 • Præsentationsmateriale
 • Præsentationsmøder

Fase 3

Afslutning

Selection

 • Valg af kandidat til aftaleforhandling
 • Sparring til aftaleforhandlinger
 • Opsamling

Evaluering

 • Mundtlige og skriftlige afslag
 • Opsamling af input fra kunde og kandidat(er)

Opfølgning

 • Af kandidat efter 3 og 6 mdr.
 • Af virksomhed efter 1, 3 og 6 mdr.

Leverance

 • Kandidat klar til underskrift
 • Afslag til øvrige kandidater
 • Evalueringsmøde
 • Opfølgning i garantiperioden

Hvem er vi så?

– alle med erfaring fra IT branchen!

Jesper Buch-Rønne

Konsulent & Managing partner

Jesper er indehaver af Recruit IT. Jesper har mere end 20 års erfaring fra IT branchen, og de seneste 10 år udelukkende med rekruttering af IT kompetencer med ansættelse hos Activator Group og People IT. Med sin store passion for rekruttering i IT branchen etablerede Jesper i 2012 Recruit IT, som i dag beskæftiger otte kollegaer på kontorer i Aarhus, Odense og København.

+45 61 33 20 10

Mia Grodt

Konsulent & partner

Mia har bred erfaring fra IT branchen som konsulent og projektleder af store nationale IT-projekter i sundhedssektoren. Mia har desuden en master i quality and management fra Syddansk Universitet og har været ansvarlig for HR og rekruttering i software-virksomheden Hesehus. Som ambitiøs ildsjæl inden for HR og rekruttering, særligt search og select, i IT branchen har Mia siden 2016 været konsulent og partner i Recruit IT.

+45 31 31 66 15

Lars B. Nielsen

Konsulent & partner

Lars medbringer mere end 17 års erfaring fra IT branchen hvor han har arbejdet med både salg, udvikling og IT ledelse. Lars brænder for at give sine kunder og kandidater det bedste rekrutteringsforløb og han lægger stor vægt på at levere kvalitet og værdi til hans kunder – Rekruttering af IT specialister er lige dele forståelse af kundens behov og hårdt arbejde. Lars har siden 2015 været partner og headhunter hos Recruit IT.

+45 31 54 70 06

IT Headhunter Claus Porse

Claus Porse

Konsulent & partner

Claus har mere end 25 års erfaring fra IT branchen; som udvikler, projektleder og virksomhedsleder. Claus har i de senere år været ansat dels i Microsoft og dels i SAP i ledende kommercielle positioner. Claus var i årene 2005-2007 Associeret Partner i Lisberg Executive Search, og fra 2007-2011 Managing Partner i People IT. Claus har siden maj 2016 været Partner og Headhunter i Recruit IT.

+45 20 87 86 17

Johni Petersen

Konsulent & partner

Johni har en baggrund fra udbygningen af telenetværk hos diverse danske og udenlandske teleselskaber.
Johni har mere end 20 års erfaring, med projekt- salgs- og generel ledelse i diverse tekniske miljøer og kommer senest fra en stilling som salgsdirektør. Johni er ved at lægge sidste hånd på en MBA uddannelse fra Syddansk Universitet og har været hos Recruit IT siden 2016.

+45 26 37 75 35

Cecilie Rosenlund

Rekrutteringskonsulent

Cecilie er uddannet Cand. Negot med speciale i HR & Kommunikation på SDU. Gennem uddannelsen, et praktikforløb i en HR afdeling og tidligere ansættelse som researcher fik Cecilie bekræftet at hun skulle arbejde med rekruttering, og fandt ud af at hun var landet på rette hylde med at matche virksomheder med de rette profiler. Dette kombineret med interessen for IT gør hende til en god researcher indenfor branchen. Cecilie har været hos Recruit IT siden 2017.

+45 30 74 28 78

Niels Grønlund

Konsulent & partner

Med +20 år i IT og telebranchen har Niels en bred erfaring med IT og Tele. Niels har blandt andet arbejdet hos Dell, Fujitsu, EUROTECH og TDC. Han har siddet i globale Executive kommercielle stillinger og indenfor salg, teknik og udvikling samt  ledelse. Han har udført bestyrelsesarbejde i Danmark, England, Portugal og Sydafrika og deltaget i ansættelser i disse selskaber. Niels er uddannet som Mediator Practitioner og er god til at matche personprofiler.

 +45 20 20 32 42

Maja Carstensen

Rekrutteringskonsulent

Maja blev i sommeren 2019 færdiguddannet Cand. Negot med speciale i Human Resource Management. Kort efter blev hun ansat som rekrutteringskonsulent hos Recruit IT, hvor hun til hverdag får lov til at arbejde med sin passion; nemlig rekruttering og mennesker. At skabe et rigtigt match mellem kandidat og virksomhed er et givende samarbejde for alle parter, og netop det er blot én af grundene til at Maja er landet i trygge hænder som kollega hos os.

+45 60 10 02 95

Sasja Ann Iversen

Rekrutteringskonsulent

Sasja er Cand.Negot fra SDU, med speciale i HR. Sasja har tidligere arbejdet med rekruttering til projektansættelser i Dubai, og har desuden en stor personlig interesse i feltet, som har resulteret i frivilligt arbejde i bl.a. AIESEC. At finde de bedste kandidater til at skabe fremdrift i virksomheder, er dét som driver Sasja, og denne udfordring får hun lov at bryde med dagligt i Recruit IT.

+45 42 42 47 08

Louisa Schroderus

Rekrutteringskonsulent

Louisa har arbejdet med rekruttering og personaleløsninger i vikarbranchen siden 2016. Hun har stor interesse for at skabe meningsfulde og motiverende matches mellem kandidater og jobs. Derudover er Louisa meget nysgerrig på IT branchen og dens evige udvikling.

+45 42 73 28 93

Louise Lorz Iversen

Kommunikation og Rekrutteringskonsulent

Louise blev uddannet cand.mag. i International Virksomheds-kommunikation i sommeren 2019. Gennem hendes uddannelse, praktikforløb og studiejobs har Louise arbejdet med mange forskellige typer af kommunikation. Louise har til dagligt ansvaret for vores kommunikation til kandidater og kunder, og har på kort tid fundet ud af at koble de rette kandidater med den rigtige virksomhed.

+45 20 57 57 96

Peter Kirkebye

Konsulent og Partner

Peter er 51 år, og har 20 års erfaring fra IT branchen og har den seneste årrække arbejdet for IBM Svenska og ORACLE Danmark i ledende kommercielle roller. Peter var også CEO og co-founder af den svenske webshop Lucky Little Me AB, som blev solgt til Boozt.com. Peter er dansk/svensk statsborger og specialiseret i Øresundsregionen og det svenske marked.

+45 53 77 60 90

+46 76 046 60 90

Serina Klejstrup Hedegaard

Seniorkonsulent

Serina har 20 års relevant erfaring fra IT og rekrutterings-branchen. Med hendes indgående kendskab til udviklingsprojekter, IT ledelse og forretningsudvikling, er hun en oplagt sparringspartner i forhold til rekrutteringsbehov og sammensætning af gode udviklingsteams. Serina har et godt renommé pga. hendes fokus på et respektfuld rekrutteringsforløb og hun tilføjer Recruit-IT’s kunder, et kæmpe netværk af dygtige danske IT profiler.

+45 53 70 47 88

Ring til os på 71 99 02 10 eller kontakt os her