Infrastructure Consultant til IT Forum Gruppen

Er du serviceminded og løsningsorienteret? Trives du med teamwork? Har du lyst til at være en del af en vækstvirksomhed med sund økonomi? Så er du måske IT Forum Gruppens nye kollega.

For vores kunde, IT Forum Gruppen, søger vi en erfaren konsulent med gode faglige og sociale kompetencer, der har en naturlig lyst til at være en del af et ambitiøst team.

IT Forum Gruppen leverer en bred vifte af it-løsninger til erhvervslivet og fungerer i vid udstrækning som en outsourcet it-afdeling for mange af deres kunder. Med fokus på at kunne servicere kunderne bedre er konsulentforretningen organiseret i kundeteams med et stærkt samarbejde konsulenterne imellem.

Hvad kan du forvente i stillingen?

Jobbet forudsætter, at du har god erfaring med it-infrastruktur og som konsulent generelt, og har arbejdet med hybridløsninger omkring Microsoft 365 / Azure, hvor IT-sikkerhed har indgået som en naturlig del af arbejdet.

Afhængigt af dine kompetencer vil du få opgaver inden for følgende arbejdsområder:

 • Migrering fra ”on premise” til Microsoft Cloud produkter
 • Endpoint deployment med Microsoft Intune/Azure
 • Hybride miljøer med Office 365 og Exchange
 • Implementering af ”Modern Workplace” løsninger
 • Konfiguration og administration af Microsofts server/klientprodukter
 • IT-sikkerhed i alle ovenstående punkter

Du vil være en del af en gruppe dedikerede mennesker, der med et positivt arbejdsklima og kort vej til beslutninger har en holdning til, at det skal være sjovt at gå på arbejde. Derudover tilbyder IT Forum Gruppen fleksible arbejdsvilkår i moderne kontorfaciliteter, frokostordning, sygeforsikring, pensionsordning samt videreuddannelse og certificeringer.

Hvem er du?

Du er fagligt dygtig og kan dokumentere en betydelig praktisk erfaring. Derudover sættes der stor pris på følgende personlige egenskaber:

 • Du er motiveret til kontinuerligt at lære nyt og udvikle dine kompetencer
 • Du yder et højt serviceniveau over for kunderne, arbejder struktureret og har en god evne til at afslutte opgaverne
 • Du en stærk holdspiller, der formår at etablere relationer og aktivt understøtte dit team – selv når det går stærkt
 • Du forstår vigtigheden af at koordinere og søge sparring, når opgaven vinder ved det
 • Det er et krav, at du har kørekort til almindelig personbil. Desuden er det et krav, at du taler og skriver dansk


Om IT Forum Gruppen

IT Forum Gruppen har over 30 års erfaring med it-infrastrukturløsninger til det danske erhvervsliv. På de tre årtier har teknologien ændret sig radikalt, men deres grundlæggende filosofi er den samme: Gode relationer og et nært samarbejde skaber de bedste vilkår for et velfungerende, effektivt og sikkert it-setup. IT Forum Gruppen beskæftiger ca. 90 medarbejdere (heraf ca. 40 systemkonsulenter), som fra deres afdelinger i Aarhus, Odense og Ballerup servicerer knap 1.000 virksomheder i SMV.

Du kan læse mere om IT Forum Gruppen her