IT Supporter til al dente A/S

Recruit IT søger en IT Supporter til vores kunde al dente A/S i Hørning.

Al dente A/S udvikler, sælger og supporterer softwareproduktet al dente til dentalbranchen i Danmark og er en af landets største udbydere med flere hundrede klinikker. al dente er et avanceret IT-system til patient- og klinikadministration. Systemet indeholder patientjournaler, indkaldesystem, bogholderi, integration til digital røntgen mm.

Hvorfor være IT Supporter hos al dente?

At arbejde hos al dente er utrolig spændende for dig, der virkelig brænder for at lave fejlsøgning. Som tekniker hos al dente leverer man ikke servere, pc, printere eller sætter netværk op. Til gengæld bruges der meget tid på at fejlsøge på alt det udstyr, som kunderne har – print, netværk, servere, raid, gennemgå logs osv. Derfor kommer man som tekniker også meget tættere på softwaren.

Rollen

Du indgår i et dygtigt team, hvor I håndterer mange forskellige og alsidige opgaver, f.eks:

  • Fejlsøgning på print, scanning, netværk, klienter, server
  • Installation samt opdatering af eget software samt database hos kunder
  • Opsætning af moduler og ekstra komponenter for kunden
  • Installation og overvågning af backupløsning samt database sundhed

Support foregår telefonisk med mulighed for fjernopkobling til kundens system.

Al dente er et komplekst system med rigtig mange brugere, hvilket betyder, at du er i kontakt med mange forskellige profiler: Tandlæger, klinikassistenter, receptionister, bogholdere, IT- leverandører mm.

Baggrund og kvalifikationer

Du har en relevant uddannelse, f.eks. IT Supporter eller datateknikker og nogle års erhvervserfaring med 1. og 2. line support. Vi forventer, at du har erfaring med virtualisering samt bred erfaring med Windows server roller og funktioner. Derudover har du erfaring med Windows klient operativsystemer. Har du kendskab til MYSQL/MariaDB er det en fordel, men ikke noget krav.

Din profil

  • Du er velformuleret på dansk, både skrift og tale
  • Du har lysten til at sætte dig ind i et komplekst produkt
  • Du er serviceminded
  • Du er engageret, initiativrig, struktureret og fleksibel

Al dente tilbyder dig

En spændende og varieret stilling i et uformelt arbejdsmiljø under frie og selvstændige forhold. Du får dygtige og engagerede kolleger og stor indflydelse på din egen hverdag. Du får naturligvis mulighed for hjemmearbejde. Se mere på www.aldente.dk