Netværksarkitekt til Sund & Bælt

Vi søger en dygtig og erfaren netværksarkitekt til Sund & Bælt. Som netværksarkitekt får du ansvar for at udforme strategien og sætte retning for infrastruktur samt for design og roadmaps. Du kan se frem til en spændende hverdag, hvor du har stor indflydelse på, hvordan Sund & Bælt fremtidssikrer it infrastrukturen.

Som netværksarkitekt vil du spille en central rolle i udviklingen, implementeringen og vedligeholdelsen af vores netværksinfrastruktur. Du vil samtidig have ansvaret for implementeringen af FortiNet og forbedringen af netværkssikkerhed gennem netværksadgangskontrol og segmentering.

Vi søger dig, som er opsøgende på nye teknologier og sætter en stor ære i at skabe en stabil og sikker netværksplatform, som Sund & Bælt kan forretning kan vokse på.

Jobbet

Som netværksarkitekt hos Sund & Bælt IT bidrager du aktivt til vores mange igangværende projekter, hvor dit input, din tekniske viden og arkitektoniske tankegang er uvurderlig. Sund & Bælt ønsker at udfordre de eksisterende platforme, hvor projekter bl.a. omfatter forskellige områder som:

  • Strategisk udvikling, implementering og vedligeholdelse af netværksinfrastruktur.
  • Forbedring af vores netværkssikkerhed via netværksadgangskontrol og segmentering
  • Design af fremtidens kernenetværk baseret på FortiNet og Cisco – herunder integration af diverse OT/IoT teknologier.
  • Netværkssikkerhed ved IDS/IPS

Om dig

Om du har en kandidatgrad i datavidenskab eller du er en selvlært inden for netværk er mindre vigtigt. Det, der betyder noget, er, at du tilgår dit arbejde med et åbent sind og at du har en naturlig nysgerrighed efter at lære og udvikle dig. Vi kigger efter om du har:

  • Du har erfaring og evnen til at designe store og komplekse netværk. Dette inkluderer kapacitetsplanlægning, sikkerhedsdesign, valg af netværksarkitektur, subnet design og overvejelser om redundans og høj tilgængelighed.
  • Du har en solid forståelse af netværkssikkerhedsprincipper og –teknologier i arbejdet med Cisco og Fortinet-produkter. Kendskab til firewall-regler, VPN-konfiguration, IDS/IPS og sikkerhedspolitikker er en selvfølge.
  • Viden om NAC-løsninger og koncepter
  • Evnen til at identificere og løse netværksrelaterede problemer samt kommunikere effektivt med både tekniske og ikke-tekniske interessenter i forretningen, er afgørende for succesfuldt at kunne udfylde rollen som netværksarkitekt for Sund & Bælt.

Vi leder efter dig, der har et stærkt ønske om at lære og forstå nye teknologier, så du altid er på toppen af viden og teknologier inden for netværk. Som en del af et lille team er det naturligt for dig at dele din viden og inspirere og støtte dine kollegaer. Du bidrager konstruktivt til teamdiskussioner og nyder at finde løsninger på komplekse problemer sammen.

Du tilbydes
En karriere, hvor du kommer til at understøtte virksomhedens ansvarsområder, som er ikoniske anlæg og anlægsprojekter. Sund & Bælt lægger vægt på at videreuddanne og kompetenceudvikle os og det bliver du naturligvis også en del af.

Løn
Sund & Bælt tilbyder en lønpakke efter kvalifikationer, samt sundhedsforsikring og andre personalegoder. Faglig og personlig udvikling, frihed under ansvar, det er vigtigt for os at arbejds- og familieliv hænger sammen.


Om Sund & Bælt

Du bliver en del af et selvorganiseret team af højt kvalificerede it-specialister med ende-til-ende-ansvar for vores infrastruktur. Sund & Bælt deler en passion for nye teknologier, hvor du vil opleve stort råderum og direkte indflydelse på vores løsninger. Teamet hos Sund & Bælt er nøglespillere i en lang række netværks- og sikkerhedsrelaterede projekter og sigter efter at holde løsningerne enkle og levere med slutbrugeren i tankerne. Man har stor indflydelse på egen arbejdsdag og samarbejdet foregår i en uformel omgangstone.

Afdelingen omfatter pt. 17 medarbejdere, som samlet løser opgaver inden for infrastruktur og sikkerhed, it-service og support, arkitektur og projekter samt drift. Teamet er fordelt på lokationerne i København, Halsskov og Rødby. Du får base enten i København eller Halsskov, men må forvente enkelte arbejdsdage på de andre lokationer.

Du kan læse mere om Sund & Bælt og vores arbejdsplads på https://sundogbaelt.dk