IT-ansvarlig til Integris Composites

For vores kunde, Integris Composites, søger vi en hands-on IT-ansvarlig

I rollen som IT-ansvarlig, vil du stå for drift, support, installation og udvikling af den samlede IT-installation. Du vil have ansvaret for at yde assistance og teknisk support til interne brugere samt eksterne konsulenter. Det er vigtigt, at du er i stand til at optimere oplevelsen af IT som en service for virksomheden. Du vil være virksomhedens IT-ressource i Danmark, men vil indgå i en europæisk/international IT-organisation, med støtte fra relevante lokale samarbejdspartnere.

Om jobbet:

En afgørende del af arbejdet indebærer at synliggøre IT som en service, og skabe tydelige og enkle procedurer til brugerne.

Du vil være ansvarlig for bestilling, installation og drift af IT-udstyr i overensstemmelse med virksomhedens behov. Desuden vil du håndtere drift og vedligeholdelse af videokonference- og digital skiltnings-udstyr, samt administrere og vedligeholde printløsninger. Det er særligt vigtigt, at du kan øge brugernes bevidsthed om IT-sikkerhed og følge best practices.

Du vil også være ansvarlig for administration og drift af servere (fysiske, virtuelle og NAS), netværksinfrastruktur, PC-klienter, telefoni samt intern og ekstern backup.

Der forventes, at du også bidrager til den fremtidige udvikling af virksomhedens ERP-platform og agerer som en vigtig samarbejdspartner for forretningen. Dette indebærer at levere relevante oplysninger og intelligente løsninger, for at sikre velinformerede beslutninger.

Integris Composites forventer:

Som IT-ansvarlig vil du deltage og drive virksomhedens IT-projekter. Du vil stå for at overvåge og fejlfinde system- og netværksproblemer og anvende IT-sikkerhedsregler og driftsinstruktioner, herunder et stort fokus på cyber security. Du vil desuden anvende automatiserede implementeringsværktøjer og hjælpe med Power BI-rapportering.

Dine kvalifikationer og kompetencer inkluderer:

  • Indgående kendskab til administration af Microsoft Windows Server 2012 til 2022 og Windows 10/11-klienter i et Active Directory-miljø
  • Beherskelse af Microsoft Office-værktøjer og god viden om M365-miljøet (Entra ID, SharePoint, Teams, Defender, Intune osv.)
  • Godt kendskab til VMware-virtualisering, Veeam Backup, netværksløsninger samt sikkerhed og mobile platforme.

Hvem er du?

Du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund, og erfaring fra en lignende stilling. Er du certificeret inden for relevante IT-områder, særligt indenfor IT-sikkerhed, vil det være en fordel.

VI gør opmærksom på, at du som medarbejder hos Integris Composites skal kunne sikkerhedsgodkendes.

Hvad tilbyder de:

Virksomheden tilbyder en spændende og udfordrende stilling i et dynamisk arbejdsmiljø med gode udviklingsmuligheder. De er et team af dedikerede og erfarne medarbejdere, der vægter samarbejde og faglig udvikling højt.


Hvem er Integris Composites:

Integris Composites specialiserer sig i fremstilling af avancerede panserplader i komposit og andre løsninger, til beskyttelse af personer, køretøjer, fly og flådefartøjer. På verdensplan har virksomheden 450 ansatte og har fabrikker i USA, Danmark og Frankrig samt salgskontorer i Singapore og Storbritannien. Lokationen i Vissenbjerg huser ca. 80-90 medarbejdere.

I dag er Integris Composites leverandør til førende virksomheder inden for bl.a. luftfarts- og forsvarsindustrien. Integris Composites er en økonomisk sund virksomhed i vækst. Du kan læse mere om Integris Composites her.