IT-Supporter til NOVENCO Building & Industry

For vores kunde, NOVENCO Building & Industry søger vi en erfaren og engageret IT-supporter.

Trives du med at levere IT-support, og sikrer at dine kollegaer oplever IT-support som positiv og hjælpsom? Har du lyst til at arbejde i en moderne virksomhed med globalt perspektiv? Så er du måske den IT-supporter NOVENCO Building & Industry søger.

NOVENCO Building & Industry er en global leverandør af ventilationsløsninger til byggeri, industri og marine. De har en stærk position på markedet, et godt omdømme og en vision om at være den foretrukne partner for deres kunder. For at realisere deres vision har Novenco brug for en dygtig IT-supporter, der kan sikre, at deres IT-support bliver leveret effektivt og professionelt.

Jobbet:

Som IT-supporter vil du få ansvar for at levere IT-support til virksomhedens brugere samt deltage i driften af IT-infrastrukturen. Du vil deltage i alt fra walk-in support til deltagelse i IT-projekter. Dit primære fokus vil dog være, at brugerne får den nødvendige support, når de har brug for den.

Dine opgaver vil variere, men du kan forvente at du bl.a. skal arbejde med:

  • Håndtering af brugere i AD og O365
  • Indkøb af IT-udstyr samt klargøring af dette til brugerne
  • Installation og konfiguration af netværksudstyr m.m. (eller koordination heraf med 3.part)
  • Brugersupport/hotline mht. udstyr, generelle kontor applikationer og adgange til shares/drev
  • Vedligehold af servere herunder mulig konsolidering/split af virtuelle servere
  • Vedligehold og opdatering af power app løsninger

NOVENCO forventer at du som erfaren IT supporter, selvstændigt også vil komme med forslag til forbedringer af netværk og anvendte løsninger.

Du vil rapportere til virksomhedens Group IT Manager, men vil få en stor kontaktflade til mange af dine kollegaer globalt.

Hvem er du?

For at lykkes i denne rolle skal du have:

  • Mindst 2 års erfaring som IT-supporter
  • En relevant uddannelse og baggrund inden for IT
  • Erfaring med at levere IT-support af høj kvalitet
  • Gode kommunikations- og præsentationsevner på dansk og engelsk

Som person er du løsningsorienteret, resultatorienteret og har en selvstændig arbejdsstil. Du er fleksibel og har en meget positiv tilgang til at arbejde i et dynamisk og foranderligt miljø.

____________________________________________________________________________________________________________________________

Virksomheden tilbyder:

En stilling der både er spændende og krævende, og derfor ideel for dig, som søger at blive udfordret på daglig basis med relevante supportopgaver. Opgaverne vil variere i kompleksitet og omfang, hvilket udover faglighed også kræver evnen til at tænke på den rigtige løsning, og hvad der kan gøres for at forbedre virksomheden IT-support.

Du får mulighed for at arbejde på IT projekter, der har stor betydning for forretningen, og du vil tydeligt kunne se de resultater, din indsats skaber for virksomheden.

Hos NOVENCO Building & Industry bliver du en del af en arbejdsplads i nye, indbydende lokaler, smukke omgivelser, en lækker kantineordning, og du får samtidig muligheden for at bidrage til bæredygtige løsninger på markederne de opererer indenfor.

Du kan læse mere om NOVENCO Building & Industry her: https://www.novenco-building.com