Product and Support Engineer til Vitrolife

Til vores kunde Vitrolife søger vi en alsidig og eventyrlysten Ingeniørprofil til en stilling som Product og Support Engineer.

Motiveres du af en dynamisk hverdag med mange spændende udfordringer og opgaver? Og ser du dig selv i en målrettet international virksomhed indenfor medicinsk udstyr (IVF)? Så kan du måske være dén vi lige nu søger til en yderst spændende stilling, hvor du i samarbejde med kompetente kollegaer kan være med til at videreudvikle løsninger, der hver dag hjælper barnløse med at opfylde drømmen om at blive forældre verden over. Hvis du tænder på den ultimative mission og det samtidig lyder som noget for dig, så er du kommet til rette sted!

Om Vitrolife 

Vitrolife er en international koncern inden for medicinsk udstyr og genetiske ydelser. De udvikler, producerer og markedsfører produkter til fertilitetsbehandling foruden ydelser, der giver kunden adgang til personlig genetisk information, med det formål at forbedre klinisk praksis inden for barnløshed, kvinders sundhed og sjældne sygdomme. Koncernen har hovedkontor i Gøteborg i Sverige og beskæftiger i øjeblikket ca. 1.100 medarbejdere på verdensplan. Koncernens produkter, ydelser og løsninger sælges på over 125 forskellige markeder gennem et netværk af datterselskaber og distributører. Koncernen har bred erfaring inden for fertilitetsområdet og bidrager til videnskabelige undersøgelser på højt niveau. Desuden er Vitrolife en organisation med mange udviklingsmuligheder både hvad angår dybden og bredden, og derfor spænder karrieremulighederne bredt.

Vitrolife Group består af 3 divisioner (Consumables, Technologies og Genetic Services), hvor Vitrolife Technologies har hovedsæde i Viby ved Aarhus, hvor du sammen med mere end 100 andre dedikerede kolleger vil have din daglige gang. 

Om stillingen  

Konkret søges vi en Product and Support Engineer, som vil indgå i et tværfagligt team med 10 dedikerede kollegaer. Du vil samarbejde med virksomhedens forskellige afdelinger, og derfor vil du få en dyb og bred forståelse for hele Vitrolifes organisation.

Dine opgaver vil blandt andet omfatte:

 • Træde til med 2nd line support i forbindelse med dybdegående fejlfinding, fejlanalyse samt detaljeret dokumentation. Ved software- eller produktfejl vil du arbejde tæt med udviklingsteamet for at finde og rette fejl. Kritisk tænkning og problemløsningsevner er derfor afgørende, for at opretholde den høje kundetilfredshed og produktfunktionalitet.
 • Undersøge, definere, dokumentere og beskrive nye funktioner og forbedringer til de eksisterende produkter
 • Finde løsninger på softwareudfordringer i samarbejde med udviklerne samt kunder over hele verden.
 • Vejlede, koordinere og samarbejde omkring softwareudviklernes opgaver.
 • Deltage i forskellige projekter og produktlanceringer i samarbejde med kollegaer i hele Vitrolife organisationen.

Stillingen som Product and Support Engineer er nyoprettet, hvilket giver dig mulighed for at medvirke til at forme og definere rollen samt arbejdsopgaverne.

Dine faglige- og personlige kvalifikationer 

Du er først og fremmest et godt match, hvis du har evnerne og motiveres af Vitrolifes mission og værdier. Du har sandsynligvis en ingeniørfaglig baggrund, men det er ikke nødvendigvis afgørende. Det er dine evner og din personlighed til gengæld, men vi tænker at du kan sige ja til nedenstående: 

 • Du har sikkert en ingeniørfaglig baggrund som Bachelor eller kandidat inden for Health Technology, Computer Engineering, IKT, Software Engineering eller lignende.  
 • Du har sikkert min. 2 års erfaring
 • Du har en forståelse, så du forstår udviklernes arbejde og processerne heri, men ikke nødvendigvis at du har en stærk software udviklingsbaggrund
 • Du har grundlæggende forståelse for servere og styresystemer.
 • Du arbejder struktureret og medvirker til at sikre fremdrift og samtidig lægger du en ære i at være stolt over kvaliteten i arbejdet. 
 • Hvis du samtidig erfaring med certificerede processer og kan følge en struktureret udviklingsmodel, vil det bringe dig helt frem i feltet. 

Og vi har selvfølgelig gemt det vigtigste til sidst: Du er en god kollega med ret fantastiske samarbejdsevner, og du vil derfor falde i spænd med resten af virksomhedens dedikerede og engagerede medarbejdere. 

Vitrolife tilbyder 

Virksomheden er præget af en uformel omgangstone, et godt socialt miljø, et fællesskab med et solidt værdisæt og et menneskesyn med fokus på trivsel og udvikling. Der er et stort råderum og handlefrihed for medarbejdere og ledere. Du vil få en stor kontaktflade på tværs af hele virksomheden og igennem samarbejdet med øvrige afdelinger få mulighed for at påvirke både produkter og processer. 

Hos Vitrolife vil du komme til at gøre en forskel i menneskers liv fra dag 1 – både for teamet og for de mange barnløse par jorden rundt. Du vil blive tilbudt en konkurrencedygtig lønpakke samt faste rammer og store frihedsgrader. Du vil komme til at arbejde på en international arbejdsplads i en global virksomhed med en uformel atmosfære. En arbejdsplads, hvor det er motiverende, spændende og sjovt at være med en velbesøgt personaleforening, løbeklub, skiklub, fodboldhold, brætspil, bordfodbold, fastmonteret diskokugle, fester, fredagsbarer osv. Vitrolife tilbyder endvidere mulighed for at deltage i virksomhedens lækre morgenmad – og frokostordning.  

Din arbejdsplads vil være på Vitrolife Technologies i Viby, ved Aarhus, med gode transportmuligheder, 2 minutter fra bus og letbane samt tæt på E45.