Robotingeniør til Mobile Industrial Robots

For vores kunde, Mobile Industrial Robots i Odense, søger vi en skarp robotingeniør, der kan implementere features til mobile robotter.

Du bliver en del af en fremadstormende virksomhed, som allerede er til stede på det globale marked som frontløber indenfor mobile robotter, og som forventer at være førende international leverandør af disse indenfor de kommende 2 år. Du vil få en spændende rolle i en ansvarsfuld stilling, hvor der er stor mulighed for at sætte sit eget præg. Virksomheden arbejder på en Linux-platform der kører på ROS (Robot Operating System) samt deres egenudviklede styringssoftware, som bliver instrumenteret fra et web-interface. Arbejdsformen er Scrum, hvor du naturligvis vil blive en del af alle stadier, fra brainstorming med interessenter fra resten af virksomheden, til implementeringen af løsningen, og efterfølgende vedligehold og fejlrettelser.

Vi søger en robotingeniør med et højt fagligt niveau som:

  • Har erfaring med C++ og Python, og meget gerne med ROS
  • Arbejder ubesværet på en Linux-platform (hvor der køres en LAMP-stak op imod web-interfacet)
  • Behersker engelsk i skrift og tale
  • Arbejder selvstændigt, struktureret og initiativrigt
  • Arbejder ansvarsbevidst, kvalitetsbevidst og med sans for detaljen
  • Er udadvendt og trives i et internationalt miljø
  • Har en uddannelsesmæssig baggrund som robotingeniør, datalog eller lignende

Det forventes at du hurtigt kan sætte dig ind i en konkret problemstilling, finde og forstå relevant teknologi, og anvende det til at udvikle den bedste løsning for kunden, og med langsigtet vedligehold for øje.

Dit nye team

Du kommer til at indgå i et team med 8 andre udviklere, der alle er ansvarlige for at implementere nye features samt forbedre de eksisterende. Dine nye kolleger er dedikerede og brænder for at gøre en forskel i hverdagen samt skabe succes inden for robotverdenen.

MIR stræber efter, at deres produkter fremstår unikke, og er anvendelige i mange sammenhænge, samt at gøre deres robotter endnu mere brugervenlige. Det er en dynamisk robotvirksomhed med globale ambitioner, et ekstremt højt fagligt niveau, som har fokus på den gode arbejdsplads og det sociale aspekt. Her går engagement, en markant arbejdsindsats og arbejdsglæde hånd i hånd.

Vil du være med til at skabe succes og få indflydelse på dit arbejde? Så er det hos MIR, at mulighederne kan realiseres!

Del gerne 🙂
Share on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterEmail this to someone