Dygtige C# Senior Udviklere søges til Neas Energy A/S

Kan du lide en alsidig hverdag, hvor du videreudvikler dine C#-evner, og resultatet af dit arbejde bliver anvendt med det samme? Vil du have stor indflydelse i et førende energihandelshus og en stilling, du selv kan præge? Og vil du være en del af et erfarent, kompetent og agilt team? Så er du måske en af Neas Energys nye C# udviklere.

En bred vifte af udviklingsopgaver


Som udvikler bliver du en del af et kompetent Scrum-team i udviklingsafdelingen, hvor du får mere end 40 højt kvalificerede kollegaer. Du kan se frem til en alsidig rolle, hvor du kommer rundt om alle former for teknologier og udviklingsopgaver med fokus på softwareudvikling i .NET C#, testautomatisering til understøttelse af Continuous Delivery og automatisering af forretningslogik og -processer.

”Det er et agilt miljø, der til tider kan være hektisk, da vi arbejder inden for et felt med daglige forandringer og ændrede krav. Vi leverer mange nye versioner hver dag, og din software bliver anvendt med det samme. Og så har vi meget tæt interaktion med brugerne. Men det er også det, der gør det spændende og udfordrende,” fortæller team lead i IT development Peter Smed Vestergaard.

Du tilbydes

  • En spændende arbejdsplads med god stemning og godt tværorganisatorisk samarbejde
  • Et agilt team, der arbejder i et åbent kontorfællesskab med en rigtig god stemning.
  • Sparring og videndeling med kollegaerne på et højt fagligt niveau
  • En konkurrencedygtig lønpakke
  • En god kantine og mange andre personalegoder.

”Det skal være sjovt at gå på arbejde, og det er det i den grad her. Vi har travlt, men vi har det også sjovt, både i IT og sammen med vores kunder, som også sidder i huset” fortæller Peter.

Dine kvalifikationer

  • Du har en IT relevant uddannelse
  • Du har minimum 3 års erfaring med udvikling i C#.

  • Du har erfaring med databaseudvikling og Microsoft SQL server, og du koder struktureret med fokus på rette arkitektur/design (SOLID etc.)

”Du skal være en dygtig generalist og skarp udvikler, der brænder for dit fag. Du skal derfor også trives i et agilt miljø og holde dig opdateret med nyeste metoder og teknologier. Du skal være forretningsorienteret, og så skal du kunne lide, at det går stærkt. Der er mange nye ideer og opgaver, der bliver stillet, som ikke er prøvet før, så det er vigtigt, at du er selvdrevet og initiativrig,” slutter Peter.

Vi søger flere dygtige udviklere – så vi holder samtaler og ansætter løbende. Vi glæder os til at høre fra dig.


Neas Energy is an international energy asset management company that provides physical and financial optimization of renewable and conventional energy assets operating on energy markets in Europe.