Ambitiøs og stærk SW udvikler til Global Evolution

For vores kunde, Global Evolution Fondsmæglerselskab i Kolding, søger vi en erfaren og top dygtig softwardudvikler.

Hvis du finder det spændende at arbejde med komplekse problemstillinger samt at operere indenfor en branche i højt tempo og med store muligheder for faglig udfordring og udvikling, så er dette jobbet for dig.

Du vil komme til at indgå i et dynamisk og højtydende team, hvor du vil bistå i udviklingen af avancerede portefølje- samt beregningssystemer til understøttelse af vores investeringsarbejde. Din arbejdsdag vil være præget af en meget agil samt behovsdreven udviklingsmodel, hvor udviklingsopgaverne hurtigt kan skifte karakter, kompleksitet samt deadline.

Arbejdsopgaverne vil blandt andet omfatte:

  • Analyse samt implementering og optimering af arbejdsprocesser, herunder vurderingen af potentialet i Robotics og andre automatiseringsinitiativer
  • Ad hoc-operationelle opgaver til sikring af systemdrift
  • Implementering af værktøjer til understøttelse af back- samt middle office processer.
  • Design, oprettelse samt vedligeholdelse af data i MSSQL database
  • Varierende udviklingsprojekter

Du tilbydes

Du vil blive del af en hastigt voksende international virksomhed inden for et krævende og spændende domæne, som giver mange udfordringer og rige muligheder for personlig udvikling. Du vil indgå i et mindre team, hvor tonen er uformel med god plads til humor. Du tilbydes attraktive løn og ansættelsesvilkår.

Faglige kvalifikationer

Som den ideelle kandidat har du en stærk baggrund i C# samt VB, du er uddannet it-ingeniør, datamatiker eller lignende og har 5+ års erfaring med udvikling af applikationer. Du behersker T-SQL, herunder stored procedures, functions samt generel database udvikling. Du er matematisk stærk samt behersker engelsk i både skrift og tale.

Virksomhedens systemer er i dag integreret med en lang række andre systemer, herunder bankers, administratorers m.m., hvorfor det vil være en fordel, hvis du tidligere har arbejdet med system integration. Erfaring indenfor investeringsbranchen er ikke et krav, men det vil være en klar fordel.

Det er et krav, at du har erfaring med og behersker nedenstående Microsoft teknologier da vores udviklingsmiljø er baseret på disse:

  • Microsoft SQL Server 2008 R2
  • Visual Studio .NET 2017
  • Team Foundation SCM

Personlige kvalifikationer

Som person er du energisk og pligtopfyldende. Du arbejder struktureret og grundigt med dine ting, og du er selvigangsættende med et højt energiniveau og evner at finde pragmatiske løsninger til komplekse problemer samt arbejde under til tider korte deadlines. Du har en serviceminded tilgang til opgaverne, og du sætter en ære i, at dine ting er i orden. Endelig er det vigtigt, at du selvstændigt kan tænke med og udvikle de processer du arbejder med.


Hvem er Global Evolution Fondsmæglerselskab A/S?

Global Evolution Fondsmæglerselskab A/S investerer i statsobligationer i mindre udviklede lande også kaldet Emerging Markets (EM) eller højrentelande. Global Evolution blev grundlagt i 2007 af Søren Rump og Morten Bugge og er i dag Skandinaviens største dedikerede kapitalforvalter indenfor EM. Global Evolution er blandt andet kendt for en bæredygtig tilgang til investeringer i EM og er anerkendt som en af de førende eksperter i verden indenfor området. Global Evolution arbejder på sætte fokus på bæredygtige investeringer, som skal løfte mindre udviklede nationer ud af fattigdom.

Du kan læse mere om Global Evolution her : www.globalevolution.com