Senior Netværkstekniker til SE Stofa

Stofa har ambitioner om at sætte helt nye standarder, og derfor har de brug for dig! Vil du være en del af et fagligt kompetent team? Har du solid erfaring som Netværkstekniker og lyst til at arbejde teamorienteret? Så er du måske den vi søger for vores kunde SE/Stofa.

SE/Stofa er en del af SE A/S og er en virksomhed i vækst og med en klar strategi. De har store ambitioner og er på en udviklingsrejse. De søger en netværkstekniker til deres IP Net afdeling i Århus.

Ansvar for drift og udvikling
Du får en spændende hverdag med ansvar for udvikling, drift og design af netværk og netværksarkitekttur i tæt samarbejde med dine kollegaer i teamet. Du kommer ligeledes til at indgå i diverse projektgrupper på tværs af organisationen. Du vil arbejde tæt sammen med leverandører, Product Management og andre dele af forretningen. Du vil få mulighed for at sætte dit fingeraftryk på/løse følgende opgaver:

  • Generel udvikling af IP/MPLS netværket i SE/Stofa
  • Deltage i udviklingsprojekter på tværs af organisationen
  • Drift og vedligeholdelse af backbone
  • Være med til at designe og implementere fremtidige løsninger

Højt fagligt niveau og teamsamarbejde
Du skal kunne lide at arbejde selvstændigt med dine opgaver, samtidig med at du formår at indgå i et team, hvor alles bidrag har betydning og de bedst løsninger findes i fællesskab. SE-Stofas netværk er overvejende Cisco, men har du erfaring fra Alcatel, Juniper eller lignende, så send en ansøgning alligevel!

Du har mindst 5 års erfaring fra en lignende stilling
Vi prioriterer praktisk erfaring frem for certificeringer og uddannelse. Du har hands-on erfaring i design og drift af SP net og er fortrolig med MPLS, LDP/RSVP, BGP og multicast. Du har evt kendskab til DWDM. Da automatisering har høj fokus i hverdagen er erfaring med Python, Ruby eller Perl og brug af webservices et ekstra plus.

En afdeling af udvikling
I IP Net får du +20 engagerede kolleger, som står for drift og udvikling af SE/Stofas IP/MPLS netværk, samt DOCSIS og fiber/FTTH. Det er en afdeling, der har stor indflydelse på forretningens daglige drift samt implementering af nye løsninger og services. Der bliver lagt vægt på frihed under ansvar med plads til en uformel tone og sjov i hverdagen.

Hos SE/Stofa bliver du en del af en virksomhed, hvor man tager et fælles ansvar for kollegaer og kunder, men også det omkringliggende samfund. De har skabt et stærkt fundament i form af deres indarbejdede kundeløfter og leveregler .


Om SE/Stofa – Energi til stærk forandring

Stofa er en del af SE A/S. En moderne energi- og telekoncern, der bl.a. leverer el, energi-effektiviseringer, fiberbredbånd og kabel-tv til vores over 750.000 kunder. SE/Stofas vision gør det nemlig helt klart, at man går på flere ben og har fokus på både energi, klima og kommunikation. SE/Stofa ønsker ganske enkelt at sætte nye standarder overalt, hvor man kommer frem inden for energi og digitalisering.