Manager – Application Management til Netcompany

For Netcompany søger vi en resultatorienteret Manager til deres Application Management i København

Sæt dit fingeraftryk på en virksomhed i vækst

Netcompany vokser markant, og til at understøtte væksten har deres Application Management en central rolle. Netcompanys Application Management består af over 150 engagerede kolleger, der varetager udvikling, vedligehold og drift af kundernes eksisterende løsninger. I rollen som Manager bliver du ansvarlig for et team af dygtige udviklere, og sammen har I ansvaret for en portefølje af kunder.

Derudover vil du komme til at:

 • Bidrage til salgsprocessen og være med til at estimere og dyrke nye kundeopgaver
 • Være den motiverende og drivende faktor for dit team. Du skal være den, der sikrer, at kunderne hele tiden har motiverede og kompetente udviklere til at løse deres opgaver
 • Indgå i et lederteam med de øvrige Managers, og sammen med dem drive væksten i Application Management.
 • Bære leveranceansvaret for teamets leverancer til kunderne. Det indebærer udviklingsopgaver på op til 1.000 timer samt løbende vedligeholdelsesopgaver på kundernes løsninger

Bliv deres nye kollega

Netcomapny ønsker endnu flere dygtige kolleger, der også brænder for, hele tiden at levere de bedste løsninger. De forestiller sig, at du har:

 • Minimum fem års IT-erfaring og herunder minimum to års ledelses- eller projektledelseserfaring
 • Erfaring med at samarbejde med kunder
 • Erfaring inden for IT udvikling og/eller vedligehold
 • Gode kommunikationsevner, samt taler og skriver dansk perfekt
 • Har kendskab til ITIL og SCRUM, da vi anvender begge metoder

Du er god til at skabe relationer, kan kommunikere klart til ledelse, teammedlemmer og kunder om forretningsmæssige aspekter. Derudover er du åben, tillidsskabende, omstillingsparat og løsningsorienteret.

Netcompanys forretning er gearet til at gøre dig dygtigere

 • Netcompany består udelukkende af mennesker, der ønsker at udvikle sig til at være nogle af de bedste inden for deres felt. Hver dag kommer du til at arbejde sammen med kolleger, der har den samme baggrund som dig, som du kan sparre med, spørge til råds og lære af.
 • Derudover bliver du en del af Netcompany Academy, der er deres interne uddannelsesprogram. Her bliver du uddannet i alt fra deres teknologier og Netcompanys metode til, hvordan du bedst præsenterer en pointe. Samtidig kan du tage del i deres tekniske communities og certificere dig i relevante teknologier.
 • For at du hele tiden har overblik over, hvordan du udvikler dig, vil du få feedback på din performance to gange årligt. Desuden får du tilknyttet en mentor fra Netcompanys ledelse, som du kan diskutere din udvikling og din karriere med, og som du også kan sparre med om dine faglige interesser. De vil gerne have, at du bliver endnu dygtigere – hurtigt. Derfor arbejder de hårdt for, at du hele tiden har de bedste rammer for at udvikle dig.


Om Netcompany

Netcompany er gået fra start up i 1999 til sværvægter i den danske it-branche. Selvom de har rundet 1700 medarbejdere, er de stolte af, at de har kunne bevare en kultur med høj agilitet, lavt hierarki, hurtige beslutningsgange og ikke mindst et unikt sammenhold på tværs af virksomheden.

Netcompany leverer forretningskritiske it-løsninger og rådgivning, der hjælper deres kunder med at opnå markante forretningsfordele i en digitaliseret verden. Samtidig hjælper de deres kunder med at forvalte og drifte it-løsninger både hjemme og i skyen.

Det skal være sjovt – også når de ikke arbejder

De tager sjov meget alvorligt. Derfor vægter de det sociale højt – faktisk højere end noget andet sted i branchen. Efter arbejde kan du derfor udfordre dine kolleger i deres sportsklubber, fejre jeres løsninger til projektarrangementer og sammen få oplevelser ud over det sædvanlige til deres månedlige arrangementer og traditionsrige fester. Det skal være spændende og udfordrende at gå på arbejde, men det bliver først for alvor sjovt, hvis de også har oplevelser tilfælles, når de ikke arbejder.

Vi har gjort det let at dele - tryk herunder:
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email