Senior Backend Developer til SCADA MINDS

Brænder du for behandling af store datamængder, hvor du skal levere avancerede løsninger? Hos SCADA MINDS kan du som erfaren softwareudvikler være med til at understøtte vindindustriens største virksomheder med at skabe ren energi og omsætte ord som Big Data, AI og Machine Learning til handlinger. Du ser dig selv i fortsat udvikling som konsulent, og det at have et tæt samarbejde med kollegaer er en høj prioritet hos dig. Høj faglighed og et personligt drive beskriver din person – og derigennem er du med til at gennemføre spændende projekter for eksisterende kunder i Europa og potentielle kunder i Nordamerika og Asien.

Du er en succes indenfor de første 6 måneder, hvis du har:

 • Skabt en tæt relation og dialog til vores kernekunder og sikret gode samarbejdsrelationer
 • Koordineret opgaver og projekt risici i samarbejde med kunden og projektlederen
 • Stået for og deltaget i workshops – interne og eksterne
 • Medvirket til udvikling af arkitektur
 • Udført softwaredesign og programmering, samt datamodellering
 • Lavet testdesign og udførelse
 • Gennemført debugging og fejlsøgning

Vi forestiller os, at du kan bidrage med:

 • Din erfaring som datalog, softwareingeniør eller en anden videregående uddannelse med 5-10 års erfaring som backend developer
 • Erfaring fra agile udviklingsmetoder, f.eks. Scrum, men det er ikke et krav
 • Indgående kendskab til .Net, C#, NoSql og MS SQL, samt erfaring med enterprise systemer
 • Forståelse for arkitektur, integration og design
 • Teknisk overblik og kvalificeret kritik af løsninger og teknologivalg
 • En pragmatisk tilgang til rollen som konsulent
 • At være en god kollega, der giver konstruktiv feedback og skaber læring
 • En personlig vedholdenhed, stort overblik og arbejdskapacitet, så vi sammen kan handle effektivt

Udviklererfaring har du sandsynligvis opnået i backendroller, hvor datalagring, databerigelse og datamodellering har været i fokus. Udover en solid forståelse af relationelle databaser har du fået erfaring med NoSQL-teknologier, f.eks. Hadoop og Cassandra, eller ser det som et naturligt næste skridt for dig. Python, R eller tilsvarende er formentligt andre værktøjer, som findes i din personlige værktøjskasse.

Din hverdag i SCADA MINDS

Arbejdsdagen hos SCADA MINDS byder på en smuk udsigt over Aarhus. Vil du se solen stå op må du komme tidligt, men generelt som det passer ind i din hverdag. Du kan også arbejde hjemmefra. Vi har til huse i INCUBA i et kontorfællesskab med 80 andre virksomheder, og vi nyder godt af fælles faciliteter med blandt andet træningsrum, frisør og lækker kantine. Vores “Minder’s Club” skaber sociale arrangementer og her kommer du også med forslag. For nylig har NorthSide, Ishockey landskamp, Counter Strike, Disc Golf og sommerfest været på programmet. Hvad kunne du tænke dig?

Personlig udvikling og organisationsudvikling er en vigtig del af hverdagen. Trives du i en organisation med selvledelse, videndeling og feedbackkultur? Det gør vi – derfor deltager vi i et organisatorisk forskningsprojekt kaldet “Organisationer Gentænkt”, som tager udgangspunkt i Teal-organisationer. Her vil du aktivt, sammen med os, være med til at bidrage, ændre og samskabe SCADA MINDS. Dette betyder også, at der er kort fra ide til handling, og du vil få stor handlefrihed samt mulighed for hurtigt at skabe forbedringer. Nysgerrigheden for at lære ny teknologi håber vi, du deler med os, da vi har et særligt fokus på læring og vores eget Academy! Kom og bliv en del af en spændende organisation på en rejse, hvor du får markant indflydelse og kan sætte dit aftryk.

Læs mere om Teal-organisationer her

Læs mere om SCADA MINDS her

Del gerne 🙂
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email