NAV Business & IT Advisor til Corpital

NAV Business & IT Advisor til Corpital

Er du en erfaren NAV Business & IT Advisor/konsulent med god forretningsforståelse og god teknisk indsigt? Så bliv en del af Corpital teamet og vær med til at levere kompetent og visionær rådgivning.

Om jobbet:

Microsoft Dynamics NAV Business & IT Advisor er Corpitals nøgleperson i den proces, som vi fører vores kunder igennem – fra formulering af vision til forankring hos kunden. Du bliver hybriden, der skal realisere strategiske, organisatoriske og menneskelige potentialer.

For at sikre, og videreudvikle Corpitals position på det danske marked, vil du, sammen med dine kolleger, blive en nøgleaktør i udviklingen af relationerne til Corpitals trofaste kunder. Der er et stærkt sammenhold og god team ånd i en flad og velfungerende organisation, hvor der er fokus på, at det også skal være sjovt at gå på arbejde. Du vil ikke arbejde alene, men altid have passionerede kolleger, som du kan sparre med.

Du bliver en del af Corpitals dygtige konsulentteam, hvor der lægges vægt på at udveksle erfaringer, dele oplevelser og komme med inputs.

Dine kvalifikationer:

 • Du har 5-8 års erfaring med Microsoft Dynamics NAV som konsulent, og er vant til at sætte proaktiv handling bag dine ord
 • Du har erfaring med forskellige typer og størrelser af projekter, og du kan lide at sparre med og udfordre kunderne
 • Du har erfaring med at gøre komplicerede integrationer til andre løsninger, teknologier og miljøer, helt enkle
 • Du har en god forretningsforståelse, og kan på baggrund af møder og workshops, analysere og beskrive kundens forretningsmodel og behov
 • Teknisk løsningsdesign og arkitektur er noget du brænder for at arbejde med, og du er ikke bange for at udfordre kunden
 • Du trives med at være bindeled mellem forretning og udvikling og du evner at se muligheder mellem mennesker, processer og teknologi
 • Du ønsker at fortsætte med at udvikle dine kompetencer indenfor NAV universet og Microsoft Dynamics 365 Business Central
 • Du et bredt kendskab til NAV Modulerne samt til muligheder i tillægsprodukterne i NAV
 • Har godt kendskab til C/AL og gerne objektbaseret udvikling og i Extensions
 • Hvis du har erfaring som bidragsyder til salg og evt. gerne pre-sales er det et ekstra plus

Corpital P/S sætter pris på:

 • Erfaring med NAV konfigurering, udvikling og implementering
 • Stærk teknisk baggrund
 • At du er god til at ”bryde isen”, arbejder struktureret og har øje for at levere høj kvalitet og værdi
 • Troværdighed, ærlighed, begejstring og en uformel omgangstone.
 • Erfaring med at tage ansvar for projekter, samt at drive dem

Om dig:

Den ideelle kandidat er struktureret, har gode organiseringsevner, kvalitetssans og er selvkørende. Du er proaktiv, kan holde fokus på opgaverne og kan samarbejde på flere niveauer i kundernes organisation.

Om Corpital P/S

Corpital P/S er en danskejet virksomhed i Søborg, der lever af at rådgive og levere IT-spidskompetencer på Microsoft Dynamics NAV og Salesforce.com platformene.

Corpital DNA er veludviklet og består af 3 værdier: Tryghed, Enkelthed & Passion. De er ildsjæle, som elsker deres arbejde, og de kender deres metier. Deres konsulenter er passionerede med høj faglig ekspertise, og de holder sig up-to-date indenfor relevante teknologier og tendenser.

Omgangstonen er uformel og afslappet i et dynamisk arbejdsklima med højt til loftet. Der er fælles frokostordning og der arrangeres forskellige sociale arrangementer som bowling, biografture, sommerfester og julefrokost. Team-ånden er usædvanlig god og man hjælper hinanden mod de fælles mål. Der er fokus på en fornuftig balance mellem arbejde og privatliv. De mødes hver fredag på kontoret i Søborg for at spise morgenmad sammen, afholde Scrum-møder og bruge dagen på at lukke sager og sparre med hinanden.

Du kan læse mere om Corpital P/S her: https://www.corpital.com

Vi har gjort det let at dele - tryk herunder:
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email