IT Chefarkitekt til Nobia Danmark

Er du god til at sætte dig ind i forretningsprocesser og forstå IT systemlandskaber, der bl.a. består af produktions-, ordre- og salgs-systemer? Så er du måske dén, som vi leder efter til en meget central stilling som IT Chefarkitekt hos Nobia Danmark!

Om stillingen

På vegne af vores kunde, Nobia Danmark, søger vi en IT Chefarkitetkt. Med reference til IT Direktøren i Nobia Danmark, vil du som IT Chefarkitekt blive nøglespiller i udviklingen af såvel koncern som Nobia Danmarks IT-løsninger i samarbejde med Nobia Group IT. Samtidig vil du også være en helt central person ift. at vedligeholde den daglige drift og Nobia Danmarks it-systemer.

Du vil som IT Chefarkitekt have ansvaret for at lede og motivere applications-teamet, bestående af 10 dygtige systemkonsulenter som brænder for at sikre, at Nobia Danmarks IT virker optimalt. Du vil derfor indgå i et arbejdsmiljø, hvor der både arbejdes med udviklings- og driftsopgaver.

Nobia står overfor nogle væsentlige ændringer i deres system- og applications-landskab og evaluerer derfor nogle af deres centrale forretningssystemer, hvor du som IT Chefarkitekt vil spille en helt central rolle.

Samarbejde

Som IT Chefarkitekt forventes det, at du har et tæt og velfungerende samarbejde med de interne kunder i organisationen, der ejer de systemer og IT-ydelser, som du er ansvarlig for, og at du forstår de forretningsmæssige behov.

For hver intern kunde vil du have ansvaret for, at de ydelser, som kunden bestiller, leveres til tiden og i rette kvalitet, samt at behovet for nye ændringsønsker løbende identificeres, prioriteres og implementeres.

Du vil sammen med det øvrige IT lederteam og medarbejderne i applications skulle fortsætte arbejdet med at standardisere processerne, forenkle og konsolidere IT-platforme og opbygge de nødvendige interne IT-kompetencer.

Om dig

De forventer, at du har en bred IT-ledelsesmæssig baggrund og har erfaring som arkitekt. Derudover har du samtidig erfaring med, at arbejde i komplekse forretningsmiljøer i en større offentlig eller privat virksomhed.

På det faglige plan har du kompetencer på ekspertniveau (viden og forståelse) indenfor arkitektur, applikationer, infrastruktur, systemdesign og integration. Du besidder en stærk forståelse for forandringsledelse, forretningsprocesstyring, servicehåndtering og projektstyring. Endelig har du et IT-fagligt niveau der gør, at du kan lede og koordinere stærke faglige ressourcer. Det forventes yderligere, at du har et godt solidt kendskab til områder indenfor ERP-platforme, f.eks. Dynamics, SAP eller andre tilsvarende platforme.

Ydermere har du et godt humør og er en teamplayer, analytisk, nytænkende, logisk og samtidig brænder du for at udvikle og lære nye ting. Hertil arbejder du engageret, struktureret og er kvalitetsbevidst, og tager ansvar for både dine og koncernens opgaver. Du trives i et dynamisk og internationalt arbejdsmiljø, hvor der er fokus på at yde det bedst mulige, og hvor forandringer sker hurtigt. Desuden forventer vi, at du mestrer interessentstyring.

Der ligges yderligere stor vægt på, at du formår at kommunikere teknisk komplekse informationer til såvel tekniske som ikke-tekniske samarbejdspartnere, og kolleger på dansk og engelsk i både skrift og tale.

Du må til stillingen forvente 20-30 rejsedage i ind- og udland om året.

Hvad tilbyder Nobia?

  • En attraktiv og spændende stilling med mange udfordringer og selvstændige opgaver
  • Et godt arbejdsklima i en virksomhed med gode kollegaer
  • Gode kantineforhold
  • Sundhedsforsikring og eget sundhedscenter med tilknyttet fysioterapeut og massør samt mange træningsmuligheder
  • Løn efter kvalifikationer samt god pensionsordning


Hvem er Nobia Danmark?

Hvem er Nobia Danmark?

Nobia Danmark består af de kendte køkkenbrands HTH, Invita og uno form og indgår i den svenske koncern Nobia AB, som er Europas førende køkkenprducent med 20 stærke køkkenbrands.

IT-afdelingen i Nobia Danmark består af ca. 30 engagerede medarbejdere, der arbejder med vedligehold og udvikling af de systemer og IT-ydelser der benyttes i uno form, HTH og Invita butikker samt på de 3 fabrikker i Danmark.

De 30 medarbejdere er opdelt i 4 afdelinger: IT-support, IT-infrastruktur, produktdata og applications. Udover dette består IT afdelingen også af et offshore center med 10 medarbejdere i Manila.

Del gerne 🙂
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email