Systemkonsulent til HOUSE4IT

Har du gå-på-mod og lyst til at arbejde hands-on med IT support og sparring? Og er du på én gang både visionær og praktisk? Så er du måske den helt rigtige kandidat til stillingen som systemkonsulent hos vores kunde HOUSE4IT!

Som systemkonsulent hos HOUSE4IT indgår du i et velfungerende team, der brænder for at levere en god, ukompliceret IT oplevelse til vores kunder, som oplever os som en ekstern IT afdeling. Virksomheden arbejder med hosting, serverløsninger, virtuelle servere og Office 365 i faste aftaler og her-og-nu-support – og vokser! Derfor har de brug for en energisk kollega, der kan håndtere alt fra etablering og restrukturering af IT-platforme til hverdagsopgaver som fejlfinding, programinstallation og opdatering.

Hos HOUSE4IT får du en selvstændig hverdag i et dynamisk, positivt og fleksibelt arbejdsmiljø. Du kan forvente kompetent sparring, nærværende ledelsesopbakning samt attraktive løn- og ansættelsesvilkår efter kvalifikationer, herunder også pensionsordning, eventuelt videreuddannelse samt relevant opgradering af dine kompetencer.

Er det dig, så har du en teknisk baggrund som f.eks. datafagtekniker – og er formentlig nyuddannet.

Du møder ind med god energi og giver en nærværende, kompetent service både i telefonen, remote og on-site – og bygger gode relationer til vores kunder! Fagligt vil vi især være nysgerrige omkring dine kompetencer på VMWare, FortiGate firewalls, VPN, VLAN, policy konfiguration, nCentral , Veeam backup, og om du kan køre en 2016 server op fra bunden – uden at forvente at du kan det hele!


Med mange år i branchen og en støt voksende kundegruppe markerer House4it sig som en velfunderet IT partner med bred indsigt og kompetence. Vi sikrer 100% driftsikre, innovative IT løsninger til den rigtige pris – og fungerer som en åben, ekstern IT afdeling for vores mange kunder. Forvent ikke en klassisk IT konsulentvirksomhed – vi gør alt for at overraske!

Du kan læse mere om HOUSE4IT her

Del gerne 🙂
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email