Key Account Manager til JDM

Er du markedets bedste BTB-sælger, og ønsker du at sælge markedsledende løsninger, der benytter sig af den nyeste teknologi og tilfører kunderne ekstrem værdi og fleksibilitet? Så læs videre her.

Recruit IT søger på vegne af JDM en Key Account Manager til at varetage whole-sale til SMV kunder i DK. JDM søger én, der ved, hvad det vil sige at kommunikere løsninger og værdi. Én, der kan omsætte ’cutting edge solutions’ til hverdag og udbytte for kunder på alle hierarkiske niveauer.

Du vil blive en del af et eksisterende stærkt salgsteam og have daglig sparring med både salgskollegaer og tekniske konsulenter.

Du bliver sparringspartner og rådgiver for vores kunder når det gælder valg af løsning samtidig med, at du skal have overskud til at skabe gode kunderelationer i en travl og hektisk hverdag. Derudover finder du det helt naturligt at præsentere produktnyheder og lave et godt mersalg, som du selvfølgelig betragter som god kundeservice.

Din profil

Du har bred, og dokumenteret, salgserfaring indenfor it-branchen. Du formår at tilpasse din kommunikation og formidle produktet, som ikke kun berører den operationelle del af virksomheden – men i høj grad også den strategiske. Som person er du konkurrenceminded og trives godt med en transparent målstyringsproces og konkrete salgsmål.

Dine faglige kvalifikationer:

  • Gode kommunikationsevner – både skriftligt og mundtligt
  • Ambitiøs og har et stort drive
  • Robust og vedholdende med et ægte huntergen
  • Udadvendt og salgsorienteret med sans for forretningsmuligheder
  • Struktureret og har sans for detaljer

JDM tilbyder

En spændende og alsidig hverdag, som byder på mange typer opgaver på tværs af virksomheden. Et job med fremtidige muligheder, medbestemmelse og strategisk indflydelse samt en attraktiv lønpakke.

________________________________________________________________________________________________________

Om JDM

JDM er Microsoft Gold Partner og tilbyder markedets mest intelligente løsninger indenfor it-drift, cloud, SharePoint, forretningsudvikling, Kommunikation (SfB/Teams) og meget mere til virksomheder der ønsker at forbedre deres økonomi, effektivitet og konkurrenceevne via intelligente it-løsninger. De har egne certificerede specialister, som gør dem i stand til at tilbyde moderne løsninger baseret på Microsoft Cloud-teknologier. Deres mission er at øge produktiviteten og sikkerheden for dermed at styrke konkurrenceevnen hos virksomheder og organisationer i Danmark.

Læs mere om JDM her

Vi har gjort det let at dele - tryk herunder:
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email