IT-Revisor, Audit & Advisory til Grant Thornton

Har du lyst til at beskæftige dig med IT-revision af allerhøjeste kvalitet? For vores kunde, Grant Thornton, søger Recruit IT en IT-revisor, da de har vækst i deres afdeling for IT Audit & Advisory og ønsker at styrke teamet.

Grant Thornton beskæftiger sig med økonomisk rådgivning. Det drejer sig om IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer, dataanalyse til understøttelse af finansiel revision, Cybersikkerhed og EU-persondataforordningen. Derudover yder afdelingen også bistand i form af rådgivning og sparring til kunder, fx gennemgang af IT-anvendelse, IT-projekter og IT-strategi / politikker. Grant Thornton går højt op i at være værdiskabende for kunderne, der typisk er i SMV-segmentet. De er optaget af, at inputtet via revision og rådgivning skal være præget af indsigt og sparring, så kunderne oplever, at de kan se muligheder i IT og hvordan deres virksomhed kan forbedres og vokse.

Der kan være flere veje til jobbet, og du er/har sandsynligvis:

  • En bachelor eller kandidatgrad indenfor IT-sikkerhed eller IT-drift (med fokus på sikkerhed).
  • 4-6 års erfaring fra IT-Revision, IT-sikkerhed eller IT-drift.
  • Certificeringer inden for IT-sikkerhed eller IT-drift ((CISA, CISM, CISSP eller lign.) eller lyst til at tage dem).
  • Kendskab til GDPR, ISO2700x og ITiL / COBiT.
  • Kendskab til programmering eller kontroller i økonomisystemer.
  • Erfaring med at lede og gennemføre mindre opgaver selvstændigt.
  • Engelsk og dansk på forhandlingsniveau.
  • En teamplayer, der også kan arbejde selvstændigt og har mod på at være med til at bygge en afdeling op.
  • Villig til at uddanne dig indenfor IT-revision.
  • Kvalitetsbevidst, udadvendt og kundeorienteret.

I denne stilling vil du opleve, at arbejdsopgaverne varierer meget, og der er aldrig to dage, der er ens. Teamet er relativt nystartet og du vil have stor indflydelse på, hvordan opgaver løses og vi forventer, at du selvstændigt kan gennemføre opgaver hos kunden.

Derudover er du indstillet på at være fysisk til stede ved kunder omkring halvdelen af din arbejdstid. Du vægter kvalitet, tager selv initiativ og har forståelse for, at der i nogle perioder kan være travlt. Samtidig har Grant Thornton stor respekt for, at du også har et privatliv, der skal udleves. Da afdelingen har indgået internationale aftaler, skal du være åben over for at have få udlandsrejser til eksempelvis Norge og Sverige.
_________________________________________________________________________________________________________

Om Grant Thornton

Grant Thornton er en dansk revision- og rådgivningsvirksomhed med internationalt netværk, og er repræsenteret med mere end 47.000 ansatte i 140 lande. I Danmark er de ca. 200 medarbejdere og vokser løbende.

De har kontorer i historiske og charmerende bygninger som er topmoderne og beliggende på Østerbro i København og Hillerød. De har endvidere tæt samarbejde med Grant Thorntons afdelinger i Malmø og Helsingborg.

Læs mere om Grant Thornton her eller se evt. denne 2 min film om at arbejde hos Grant Thornton, hvis du er nysgerrig:

https://www.grantthornton.dk/globalassets/1.-member-firms/denmark/video/grant-thornton—job-og-karriere.mp4