Lead Developer til Telia

Er du i dag Lead developer eller en erfaren udvikler, som kan tage en Lead rolle? Så bliv en del af Telias udviklingsteam og vær med til at levere morgendagens løsninger til kunderne.

Om jobbet:
For at sikre, og videreudvikle Telias position på det danske marked, vil du, sammen med dine kolleger, blive en nøgleperson for udviklingsafdelingens fremtid. Da det er en afdeling under opbyggelse, vil der for den rette person være yderst interessante fremtidsperspektiver. Der er et stærkt sammenhold og god team ånd i en velfungerende organisation, hvor fokus er på fremtiden – men det også skal være sjovt at gå på arbejde. Du vil ikke arbejde alene, men altid have passionerede kolleger, at sparre med.

Du bliver en del af Telias dygtige udviklingsafdeling, hvor der lægges vægt på at udveksle erfaringer, dele oplevelser og komme med inputs.

Dine kvalifikationer:
• De forestiller sig, at du har 5-8 års erfaring med Java udvikling, samt Docker, AWS/Public Cloud og Linux

• REST API’er er det primære produkt mod interne og eksterne klienter, så du skal være vant til at tænke ”API First”

• Du er vant til at tage ansvar og sætte handling bag dine ord

• Du kan agere som bindeled mellem flere uafhængigt arbejdende teams – både interne og hos partnere/leverandører

• Det er vigtigt, at du har erfaring med forskellige typer og størrelser af tekniske projekter, samt at du har prøvet at arbejde som Tech Lead, eller at du har gode evner og erfaringer

• Du har også en god forretningsforståelse, og kan på baggrund af møder og workshops, analysere og beskrive løsninger

• De ser gerne, at du har stærke analytiske, problemløsende og organisatoriske færdigheder

• Du ønsker at fortsætte med at udvikle dine teknologiske kompetencer

• Gode dansk og engelsk kundskaber

Telia sætter pris på:
• Hvis du har arbejdet med Python, Spring boot, Microservices og Continous Integration

• Hvis du haft personale ansvar

• Hvis du har arbejdet i/med projekter, samt at du ved hvordan man driver dem

• At du er god til at ”bryde isen”, arbejde struktureret og har øje for at levere høj kvalitet og værdi

• Troværdighed, ærlighed, begejstring og en uformel omgangstone.


Om dig:
Den ideelle kandidat er struktureret, har gode organiseringsevner, kvalitetssans og er selvkørende. Du er proaktiv, kan holde fokus på opgaverne og kan samarbejde organisatorisk på flere niveauer.

Som person er du grundig og har øje for detaljerne. Du trives med både at arbejde i teamet og selvstændigt. Du har god situationsfornemmelse og kan træffe den rigtige beslutning på det rigtige tidspunkt.

Om Telia
De er den nye generation Telco. Deres 21.000 dygtige kolleger betjener flere millioner kunder hver dag i en af verdens mest forbundne regioner. Med en stærk forbindelse er de ”the hub” i det digitale økosystem, og giver både privatpersoner, virksomheder og samfund muligheden for at bevare kontakten, og være på alt der har betydning for den enkelte på egne præmisser, hele døgnet og året rundt. Hovedkontoret i Stockholm er hjertet for innovation og teknologi. De er fast besluttet på at ændre industrien og bringe verden tættere på deres forbrugere. Forskellighed beriger deres business- og virksomhedens kultur, da det skaber gode dynamikker både i forbindelse med kundemøder, måden at arbejde på, samt højere grad af innovation i de forskellige teams. De tror på at forskelligheden gør arbejdet sjovere.

Du kan læse mere om Telia her

Vi har gjort det let at dele - tryk herunder:
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email