Salesforce Business & IT Advisor til Corpital

Salesforce Business & IT Advisor til Corpital

Brænder du for at sætte dig ind i kunders behov, analysere og forstå deres forretning og derefter binde Salesforce-muligheder sammen med forretningens målsætninger, så vil du stortrives i Corpital som Salesforce Business & IT Advisor.

Om jobbet:

Salesforce Business & IT Advisor er Corpitals nøgleperson i den proces, som de fører deres kunder igennem – fra formulering af vision til forankring hos kunden. Du bliver hybriden, der skal realisere strategiske, organisatoriske og menneskelige potentialer. Sammen med deres Business Development Manager får du en central rolle i pre-sales arbejdet.

For at sikre, og videreudvikle Corpitals position på det danske marked, vil du, sammen med dine kolleger, blive en nøgleaktør i udviklingen af relationerne til Corpitals trofaste kunder. Der er et stærkt sammenhold og god team ånd i en flad og velfungerende organisation, hvor der er fokus på, at det også skal være sjovt at gå på arbejde.

Dine kvalifikationer:

 • Du har minimum 2 års hands-on erfaring med Salesforce konfiguration eller, at du gennem længere tid har arbejdet i Salesforce Admin rollen, men mangler certificeringen. Vigtigst er det, at du kan konfigurere, udvikle og implementere Salesforce løsninger
 • Corpital forventer, at du er villig til løbende at blive certificeret indenfor Salesforce universet, og at du holder dig opdateret på den retning som Salesforce udvikler sig i
 • Du har erfaring med forskellige typer og størrelser af projekter
 • Du kan lide at sparre med og udfordre kunderne
 • Du har erfaring med at gøre komplicerede integrationer til andre løsninger, teknologier og miljøer, helt enkle
 • Du har en god forretningsforståelse og kan på baggrund af møder og workshops, analysere og beskrive kundens forretningsmodel og behov
 • Du er god til teknisk løsningsdesign og arkitektur
 • Du har en overordnet forståelse for ERP-systemer/Microsoft Dynamics NAV og du kan facilitere møder med Corpitals øvrige team om løsninger mellem Salesforce og Dynamics NAV.
 • Du trives med at være bindeled mellem forretning og udvikling og du evner at se muligheder mellem mennesker, processer og teknologi

Corpital P/S sætter pris på:

 • Du er god til at tage ansvar for projekter, samt at drive dem
 • Gode praktiske erfaringer med Sales og Service Cloud
 • Du er god til at ”bryde isen”, arbejder struktureret og har øje for at levere høj kvalitet og værdi
 • Du er struktureret og kan holde fokus på opgaverne, selvom der er mange interessenter i spil. Dette betyder også, at du skal være bevidst om altid at levere høj kvalitet og værdi – og vigtigst af alt, så forstår du vigtigheden af integritet og troværdighed
 • Du kan samarbejde på flere niveauer i kundernes organisation og optræde proaktivt i mange forskellige roller (fra idéskaber, sparringspartner til afslutter).
 • Troværdighed, passion, begejstring og en uformel omgangstone.

Om Corpital P/S

Corpital P/S er en danskejet virksomhed i Søborg, der lever af at rådgive og levere IT-spidskompetencer på Microsoft Dynamics NAV og Salesforce.com platformene.

Corpital DNA er veludviklet og består af 3 værdier: Tryghed, Enkelthed & Passion. De er ildsjæle, som elsker deres arbejde, og de kender deres metier. Deres konsulenter er passionerede med høj faglig ekspertise, og de holder sig up-to-date indenfor relevante teknologier og tendenser.

Omgangstonen er uformel og afslappet i et arbejdsklima hvor der er højt til loftet. Der er fælles frokostordning og der arrangeres forskellige sociale arrangementer som bowling, biografture, sommerfester og julefrokost. Team-ånden er usædvanlig god og man hjælper hinanden mod de fælles mål. Der er fokus på en fornuftig balance mellem arbejde og privatliv. De mødes hver fredag på kontoret i Søborg for at spise morgenmad sammen, afholde Scrum-møder og bruge dagen på at lukke sager og sparre med hinanden.

Du kan læse mere om Corpital P/S her: https://www.corpital.com

Vi har gjort det let at dele - tryk herunder:
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email