Webudvikler til Cloudhuset A/S

For vores kunde Cloudhuset A/S søger vi en erfaren og kundeorienteret kollega med alsidige kompetencer indenfor webudvikling. Du kommer til, sammen med dine kollegaer, at være en stor del af leverancen af kundeserviceløsninger, baseret på Zendesk, hos kunder som Matas, Tiger of Sweden og e-Boks.

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke det vigtigste, men du har sikkert erfaringer fra andre udviklingsopgaver med webløsninger, integrationer og lignende.

Dine opgaver vil primært indeholde udvikling og implementering af de aftalte løsninger, og da løsningerne har stor kontakt med kundens IT–løsninger, må du forvente at skulle deltage i tekniske møder med kunderne, hvorefter du har ansvaret for de aftalte udviklings- og implementeringsaktiviteter

Hvem er du?

Du har formentlig afsluttet en relevant uddannelse inden for IT, men vi er åbne for, at dine kompetencer kan være opnået ad andre veje. Det vigtigste er, at du er kommunikativt stærk, at du kan lytte til og forstå kunderne, og at du kan omsætte deres ønsker til løsninger, der overgår deres forventninger.

Du er ekspert i HTML, CSS/SASS og JavaScript, og du har erfaring med ét eller flere frontend frameworks (React, Angular etc.) samt API’er (eksempelvis REST) og JSON, XML etc.

Desuden er det en fordel, hvis du har erfaring med:

  • Programmeringssprog (eks. Node.js, Java, Typescript, PHP m.fl.)
  • Viden om netværk og sikkerhed (dns, firewall, kryptering, https, auth protokoller etc.)
  • Databaser og Linux administration
  • Docker samt AWS (Lambda, ECS etc.)

For at opnå succes i jobbet er det også vigtigt, at du evner at indgå i tekniske dialoger med Cloudhusets kunder på både dansk og engelsk. Endelig ønsker vi, at du har ambitioner om løbende at dygtiggøre dig sammen med kunderne og sammen med os.

Du er desuden:

  • Struktureret og velorganiseret i din arbejdsform
  • Typen, der følger aktiviteter helt til dørs
  • En Ildsjæl med stort drive, der brænder for de rette løsninger
  • Fagligt stolt, og du sætter en ære i at udvikle dig kontinuerligt

Du tilbydes en spændende og alsidig hverdag, som byder på mange forskellige og udfordrende opgaver.


Hvem er Cloudhuset A/S

Cloudhuset A/S er en mindre, innovativ og agil virksomhed, som har fornøjelsen af at samarbejde med nogle af de største og mest anerkendte brands om spændende projekter i deres organisationer. Du får altså det bedste fra to verdener i én pakke.

Cloudhuset A/S er én af de få certificerede Zendesk-partnere i Norden, hvilket giver en stærk position i markedet for denne type løsninger. Efterspørgslen på Zendesk er stærkt stigende, og Zendesk er siden stiftelsen i 2007 er blevet en international succes, idet den er i kraft af sin overlegne funktionalitet og intuitive brugerflade blevet markedsførende. Du kommer altså med på en vækstrejse.

Du kan læse mere om Cloudhuset her

Vi har gjort det let at dele - tryk herunder:
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email