IT Konsulent / Microsoft-haj til Skanderborg Kommune

For Skanderborg Kommune søger vi en IT Konsulent / Microsoft-haj, til spændende opgaver i et kompetent og kollegialt miljø.

Skanderborg Kommunes IT afdeling varetager i dag opgaver omkring Exchange Online, SharePoint Online, Skype for Business (Teams) men også Azure, Intune, Office 365 ATP, Azure ATA + meget mere. Med det udgangspunkt leverer de driftssikre løsninger til +7.000 brugere, der hver dag skal yde service til borgere og virksomheder i Skanderborg Kommune. Det vil de gerne have din hjælp til.

De søger dig som:

  • Har lyst til at arbejde med videreudvikling og drift af hybridløsninger baseret på Microsofts teknologier
  • Færdes hjemmevant i Office365 og Microsofts Online-univers
  • Er skarp på AD, ADFS, Sharepoint, Exchange og Skype4business
  • Vil være en del af en fremtidsorienteret IT-organisation med et velkonsolideret driftsset-up og en stærk, delegerende kultur
  • Har flair for server-virtualisering (Vmware) og storage (Netapp)
  • Fungerer godt i et uformelt, samarbejdsorienteret miljø

Som person forventer vi, at du er ansvarsbevidst, fleksibel og kompetent. Du har en veludviklet humoristisk sans, sætter pris på tonen i et uformelt miljø og kan både fungere på egen hånd og i et godt, åbenhjertigt team-samarbejde, hvor du byder ind og nyder godt af kollegial sparring.

Du har formentlig en uddannelsesbaggrund som datatekniker, datafagtekniker eller anden relevant IT-uddannelse, og gerne nogle års erfaring i bagagen.

Du tilbydes et spændende job med plads til personlig udvikling, hvor du vil få din egen portefølje af indsatser under direkte reference til IT-chefen.

Du tilbydes løn efter kvalifikationer og erfaringer i henhold til relevant overenskomst, mulighed for relevant efteruddannelse og fleksibilitet i tilrettelæggelse af arbejdsopgaverne og arbejdsdagen. Skanderborg Kommune har et positivt arbejdsmiljø i helt nye lokaler, hvor de prioriterer en uformel tone og vidensdeling højt.

Vi har gjort det let at dele - tryk herunder:
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email