Projektleder til spændende kundeprojekter

For vores kunde Kraftvaerk søger vi en stærk kollega til vores dygtige konsulenter. Kraftvaerk er i meget positiv vækst, og søger derfor en dygtig Projektleder til Aarhus til at styre leverancen af vores kundeprojekter.

Hos Kraftvaerk er det primære fokus digital forretningsudvikling. Indenfor denne ret brede definition leverer de rådgivning, udvikling af koncepter, og implementering af forskellige web- og IT-løsninger, der er blandt de bedste på markedet.

Om jobbet

Dine opgaver bliver:

 • projektledelse
 • kundekontakt/kundemøder
 • afrapportering
 • afdækning af kundens behov
 • kravspecifikation
 • løsningsbeskrivelser
 • rådgivning af kunden

Du kommer til at arbejde sammen både med Kraftvaerks udviklingsteam i Aarhus samt nearshore teamet i Skt. Petersburg. Teamet består af et antal dygtige backend udviklere og kreative frontendere, hvis daglige arbejde du kommer til at koordinere. Det er hensigten at du hurtigt får ansvaret for et større kundeprojekt.

Om dig

Du har god forretningsforståelse og formår altid at se løsningerne fra kundens synsvinkel. Du udviser en udpræget grad af kommerciel flair og sørger for at gribe de muligheder, som viser sig og bringer dem videre. Du har teknisk indsigt og har formentlig tidligere arbejdet som udvikler, projektleder el. lign. Du bringer solide projektstyringskompetencer med dig og har skarpe evner til at sætte dig ind i kundens forretningsprocesser. Du føler en professionel stolthed når du skaber værdi for din kunde og du elsker at levere fantastiske projekter til tiden.

Vi forventer at:

 • du er uddannet cand.merc.dat, cand.it eller lignende. Relevant erfaring værdsættes dog mere end den præcise uddannelse.
 • du har + 2 års erfaring med projektledelse af større IT-projekter indenfor softwareudvikling.
 • du har god teknisk forståelse og kan drøfte tekniske problemer med vores arkitekter og udviklere og forstår typiske afhængigheder og risici indenfor softwareudvikling.
 • du taler flydende engelsk.

Som person er du udadvendt, trives godt med kundekontakt og har øje for at hjælpe kunden til de bedst mulige løsninger.

Dine personlige kompetencer

Som person er du nysgerrig, inspirerende, videbegærlig og passioneret i forhold til dit udviklingsarbejde. Du kan arbejde under pres når det virkelig gælder. Du er glad for at arbejde selvstændigt. Du passer godt i en virksomhed, hvor du har ansvar, og du er ikke bange for at udfordre status quo. Og ikke mindst… Du føler stolthed over de løsninger du er med til at levere.


Om Kraftvaerk

Kraftvaerk er et Nordisk konsulenthus etableret i januar 2004 og har i dag ca. 140 ansatte på kontorer i København, Aarhus, Stockholm, Helsinki og Skt. Petersborg.

Filosofien bag Kraftvaerk har sine rødder i håndværk, passion og viden. Kundernes interesser sættes forrest, og de vedligeholder den viden og de kundskaber, der kræves for effektivt at kunne skabe resultater for deres kunder. Kraftvaerks løsninger skal være profitable for vore kunder og for dem selv.

I Kraftvaerk er de stolte af at blive kaldt specialister. De er blandt de bedste til digital forretningsudvikling. De er organiseret i en flad struktur uden fordyrende stabsfunktioner. De fokuserer på at udvikle sig indenfor områder, der kan tilføre deres projekter og kunder værdi. De er kendt for at levere meget høj kvalitet og få tingene gjort!

Vi har gjort det let at dele - tryk herunder:
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email