Kompetent og tillidsskabende ERP konsulent

Jobbet

Som konsulent hos Boyum bliver du en del af en international Gazellevirksomhed. Boyum IT er Danmarks største leverandør af SAP Business One og virksomheden har en unik markedsposition i Europa. Du arbejder selvstændigt og professionelt med at afdække kundernes forretningsgange og problemstillinger. På den baggrund skaber du løsninger, der virker og opleves som både effektive og uproblematiske, og dermed bidrager positivt til kundernes forretning. Du er med kunden under hele forløbet, hvor du rådgiver og kommer med løsningsforslag i en organisk proces, der ender med den bedst mulige løsning. Du vil løbende få mulighed for at dygtiggøre dig gennem deltagelse i efteruddannelse og forskellige faglige events.

Boyum IT har de seneste år udviklet sig at til at være den førende ERP Implementeringspartner i sit segment, der tæller SMB segmentet op til 200 ERP brugere. SAP har allerede flere år i træk kåret Boyum IT til verdens bedste SAP Business One Partner.

Du bliver en del af et super engageret markedsteam i Danmark med 15 dygtige kollegaer, der brænder for at levere stærke løsninger til kunderne og det er vores absolutte mål at vi fortsætter vores stærke vækstrejse ud i verden.

Derfor er du Boyum ITs nye medarbejder

Som person er du ambitiøs, imødekommende, konstruktiv og tillidsvækkende. Du er dygtig til at skabe professionelle relationer, er forretningsorienteret og har en god analytisk sans, samtidig med at du arbejder struktureret med dine opgaver. Din naturlige fremtoning er uhøjtidelig og kommunikerende. Du arbejder godt i et team og hvis du er i besiddelse af en god portion humor skader det ikke.

Vi forventer at du kommer med én eller flere kvalifikationer:

  • Solidt kendskab til økonomisystemer. Du arbejder enten som ERP konsulent, superbruger, ERP ansvarlig eller lignende. Du har sikker hentet disse erfaringer i dit daglige arbejde med Dynamics Nav eller AX
  • Du har et stærkt kendskab til produktions- eller Warehouse Management systemer – enten som konsulent, produktionschef, logistikchef eller lignende.
  • Du har en baggrund som produktionsingeniør og har måske gjort dig dine første erfaringer.
  • Hvis du har kendskab til SAP Business One er det en fordel, men hvis din viden om ERP systemer kommer fra C5, MS Dynamics NAV AX eller lignende er det også OK – du vil komme igennem et uddannelsesforløb, som gør dig i stand til at implementere SAP Business One løsninger.

Benefits

Har du lyst til at sætte dit eget præg på den fremadrettede udvikling af Boyum IT, kan vi til gengæld tilbyde dig.

  • Ca. 140 engagerede og kompetente kollegaer. Ca. 40 af dine nye kollegaer arbejder på kontoret i Brabrand og resten er fordelt på virksomhedens kontorer i 5 lande
  • Kreativt IT-miljø i store lyse lokaler med adgang til motionsrum, bordfodbold, og massageordning
  • Kompetence- og udviklingsmuligheder – blandt andet i form af internationale konferencer og events


Boyum IT har hovedkontor i Brabrand ved Aarhus og beskæftiger i dag næsten 140+ medarbejdere, heraf ca. 40 i Danmark og resten fordelt i udlandet. I 2018 blev Boyum IT spaltet og en koncernstruktur med 3 nye datterselskaber jf. forretningsområde blev etableret; (konsulentforretning, hostingcenter og udvikling og salg af egenudviklede tillægsmoduler til SAP Business One).

Boyum IT blev etableret I 1997 og har været SAP partner siden 2004. Filosofien har altid været at tilbyde professionelle brugere en god og pålidelig IT løsning med stor driftsstabilitet og høj sikkerhed. Fra første færd er virksomheden udvidet med datterselskaber og salgskontorer rundt omkring i hele verden. Senest har Boyum IT opkøbt det belgiske Produmex og det schweiziske selskab Beas Group AG. Det har sikret Boyum en stærk markedsposition indenfor WMS og Produktionssystemer både i Danmark og resten af Europa. Boyum er i dag den globalt førende udbyder af WMS og produktionsstyringssoftware til ERP platformen SAP Business One.

Boyum IT A/S, hvortil vi pt. søger nye kollegaer, er den danske konsulentforretning, hvis hovedfokus er rådgivning og implementering af kundespecifikke SAP Business One løsninger.

Boyum IT Gruppen har siden 2008 haft en årlig vækstrate på 30 procent og er udråbt til en af de førende danske it-gazeller flere gange.

Mere information om Boyum IT findes på www.boyum-it.com

Vi har gjort det let at dele - tryk herunder:
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email