Salesforce-administrator

Salesforce-administrator

Vi søger for BEC en dygtig Salesforce-administrator – er det dig? Hvis ja, skal du have lyst til at bruge dit talent og dine erfaringer i et veletableret full-service IT-hus og være med på en af de mest interessante udviklingsrejser indenfor Customer Engagement Management (CEM) til den danske finanssektor. I samarbejde med en række kunder er BEC ved at udvikle en CEM-platform, baseret på Salesforce, som skal understøtte det enkelte pengeinstituts identitet og særlige forretningsbehov.

Vi søger en Salesforce-administrator, der bliver ansvarlig for udviklings- og vedligeholdelses- opgaver på CEM-platformen. Med reference til BEC’s CEM-Manager, og i tæt samarbejde med andre specialister i det nyetablerede CEM-team, er du med til at sikre, at de løbende kan gå i produktion med nye IT-løsninger og integrationer i løbet af 2019. Du skal kunne understøtte og sikre at den samlede platform løbende udviklers sig og er skalerbar, samt at den giver vores kunder værdi.

Avanceret kundeplatform til innovative pengeinstitutter

Som administrator på løsningen skal du kunne samarbejde på tværs af organisationen, og du skal anvende din ekspertise og teknologi til at sikre størst mulig værdi for BEC’s kunder. Samtidig med at du konfigurerer i Salesforce, skal du sikre de grundlæggende principper i løsningen og skabe værdier gennem nytænkning.

Vi søger en person med god bred erfaring som Salesforce-administrator, samt en der kan udvikle og udfordre BEC’s leverancer. Man skal i størst muligt omfang konfigurere i Salesforce, så tæt på standardløsningen som overhovedet muligt. Du skal også over tid kunne opkvalificere dine kolleger i teamet. Det forventes, at du vil kunne opgradere dine kompetencer, så du vil være i stand til at kunne tage et platformsansvar.

Du kommer til at arbejde med:

  • Salesforce konfiguration
  • Videreudvikling og ekspansion af platformen til 22 selvstændige banker.
  • Scrum i et SAFe-setup
  • Best practices indenfor softwareudvikling, test driven development, unit tests og design patterns

Din profil

Som person er du servicemindet og vant til at samarbejde med både kunder, samarbejdspartnere og kolleger. Evnen til at kunne prioritere og overholde deadlines i forbindelse med løbende leverancer og den senere drift, er en meget vigtig kvalifikation i forhold til denne rolle. Du har et godt overblik, og har et naturligt fokus på platformen som helhed, hvorigennem du løbende sikre den fremtidige drift og skalerbarhed af platformen. Du arbejder godt både selvstændigt og som en del af et team samt har en analytisk, struktureret tilgang til dit arbejde. Når du får en opgave, har du blikket rettet mod målet og værdien for kunden. Du er flydende på dansk og engelsk i skrift og tale. Har du erfaring fra den finansielle sektor, eller har du bureauerfaring, så vil det være et plus.

En særlig arbejdsplads

Du tilbydes et attraktivt job i en dynamisk organisation. Omgangstonen er uformel, og du kommer til at arbejde blandt professionelle og kvalitetsbevidste kolleger i et team, der har brug for netop dine faglige kompetencer. BEC lægger stor vægt på videndeling og læring, og at man har det sjovt, når man går på arbejde. Der er gode muligheder for kompetenceudvikling, og BEC sikrer, at du får varierende og udfordrende arbejdsopgaver. BEC har desuden en velfungerende personaleforening med et spændende udvalg af klubber og aktiviteter, hvor man, som medarbejder, har mulighed for at netværke med hinanden udenfor de vante rammer.

Om BEC

BEC er it-partner for en lang række pengeinstitutter og andre aktører i den finansielle branche. De gør kundernes ambitioner mulige ved at rådgive samt udvikle og drive it-løsninger, som kan dække deres totale behov for it. It-løsningerne spænder bredt fra mobil- og netbank over til en komplet capital markets-platform.

BEC er 800+ BEC’ere, som dyrker en uformel og dedikeret kultur, hvor man sætter pris på at udfordre sig selv og hinanden. BEC er på en spændende agil rejse, der gør dem i stand til hurtigt at komme fra idé til løsning.

Vi har gjort det let at dele - tryk herunder:
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email