Marketing automation specialist

Marketing automation specialist

For BEC søger vi en Salesforce marketing automation specialist – er det dig? Hvis ja, skal du have lyst til at bruge dit talent og dine erfaringer i et veletableret full-service IT-hus og være med på en af de mest interessante udviklingsrejser indenfor Customer Engagement Management (CEM) til den danske finanssektor. I samarbejde med en række kunder er BEC ved at udvikle en CEM-platform, baseret på Salesforce, som skal understøtte det enkelte pengeinstituts identitet og særlige forretningsbehov.

​Vi søger et teknisk talent med flair for data, der har lyst til at være med til at understøtte udviklingen og driften af Salesforce Marketing Cloud med integration til øvrige Salesforce clouds.

I tæt samarbejde med de øvrige specialister i CEM-teamet, vil du deltage i opbygningen af forretningsområdet. BEC er allerede gået i produktion med dele af løsningen, og der vil derfor allerede være en del driftsopgaver.

En avanceret kundeplatform til innovative pengeinstitutter

Som marketing automation specialist hos BEC, får du et udfordrende job, hvor du er med til at skabe de rammer, der skal sikre den fremtidige succes for BEC’s kunder. CEM-platformen består af financial services cloud og marketing cloud. Du bliver ansvarlig for at sikre en optimal udnyttelse af Salesforce Marketing Cloud-platformen og for at skabe en solid forståelse for, hvordan løsningen via udbygninger og konfigurationer kan understøtte finanssektorens marketings- og forretningsprocesser.

Du kommer bl.a. til at arbejde med:

  • Understøttelse, udvikling og vedligeholdelse af marketing cloud-platformen
  • Understøttelse og vedligeholdelse af integrationer mellem marketing cloud og de øvrige salesforce clouds
  • Monitorering og sikring af optimal brug af løsningen hos medlemsbanker
  • Opsætning af data extensions, automatisering, journeys og andre features
  • Administration af licenser, brugerprofiler, roller og rettigheder
  • Identificering og løsning/eskalering af tekniske problemer mv.

Din Profil

Vi forestiller os, at du har en relevant uddannelse fx indenfor IT eller marketing. Det er en fordel, hvis du har konsulenterfaring samt erfaring med Salesforce Marketing Cloud eller andre sammenlignelige marketing automation-løsninger. Men det vigtigste er, at du har mod på en stejl læringskurve, hvor dataflow, datamodeller og generel dataforståelse er en topprioritet. Da BEC arbejder i agile teams, er det vigtigt, at du kan indgå i et samarbejde på tværs af flere faggrupper og interessenter.

Evnen til at kunne prioritere og overholde deadlines i forbindelse med løbende leverancer og den senere drift er en vigtig kvalifikation i forhold til denne rolle. Som person er du servicemindet og interagerer professionelt med kunder, kollegaer, og samarbejdspartnere. Du arbejder godt både selvstændigt og som en del af et team, samt har en analytisk og struktureret tilgang til dit arbejde.

For at komme i betragtning til denne rolle, er det en forudsætning, at du er flydende på dansk og engelsk i både skrift og tale.

En særlig arbejdsplads

Du tilbydes et attraktivt job i en dynamisk organisation. Omgangstonen er uformel, og du kommer til at arbejde blandt professionelle og kvalitetsbevidste kolleger i et team, der har brug for netop dine faglige kompetencer. BEC lægger stor vægt på videndeling og læring, og at man har det sjovt, når man går på arbejde. Der er gode muligheder for kompetenceudvikling, og BEC sikrer, at du får varierende og udfordrende arbejdsopgaver. BEC har desuden en velfungerende personaleforening med et spændende udvalg af klubber og aktiviteter, hvor man, som medarbejder, har mulighed for at netværke med hinanden udenfor de vante rammer.

Om BEC

BEC er it-partner for en lang række pengeinstitutter og andre aktører i den finansielle branche. De gør kundernes ambitioner mulige ved at rådgive samt udvikle og drive it-løsninger, som kan dække deres totale behov for it. It-løsningerne spænder bredt fra mobil- og netbank over til en komplet capital markets-platform.

BEC er 800+ BEC’ere, som dyrker en uformel og dedikeret kultur, hvor man sætter pris på at udfordre sig selv og hinanden. BEC er på en spændende agil rejse, der gør dem i stand til hurtigt at komme fra idé til løsning.

Vi har gjort det let at dele - tryk herunder:
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email