IBMi (AS/400) Udvikler til InterForm A/S

IBMi (AS/400) Udvikler til InterForm A/S

For vores kunde, InterForm A/S i Gentofte, søger vi en dygtig og erfaren IBMi (AS/400) Udvikler.

Kunne du tænke dig at samarbejde med partnere i store, internationale ERP-huse og dygtige kollegaer med mange års erfaring inden for IBMi (AS/400)?

Vil du være en del af en fleksibel, international arbejdsplads, hvor du får selvstændige arbejdsopgaver? Så har du måske muligheden nu.

Dine opgaver

Som IBMi (AS/400) Udvikler er du primært ansvarlig for udviklingen af virksomhedens kerneprodukt. Produktet muliggør at bl.a. ERP-systemer kan designe og distribuere dokumenter som print, pdf, e-mail, labels, xml mm. Produktet er af global karakter, og der stilles store krav til struktur, layout og design.

Du får både selvstændige opgaver fra virksomhedens udviklingsplan samt diverse kundeopgaver. Du vil primært arbejde med back-end, men forvent også at en mindre del vil være koncentreret om front-end, samt service og udvikling på outputkanaler værende PDF, print protokoller og emailing.

Bliv en del af et dedikeret og erfarent team

Arbejdet foregår på en fleksibel, international arbejdsplads, hvor du får selvstændige arbejdsopgaver, men man arbejder sammen i et team på 6, heraf 3 udviklere. Alle bidrager med gode idéer, fordeler opgaver efter kompetenceområder og sparrer med hinanden omkring nye løsninger.

Du bliver en del af et rigtig dygtigt og erfarent team, hvor du har mulighed for at bidrage med dine idéer og føre dem ud i livet. Der opereres med en kort vej fra idé til implementering, og et dynamisk samspil i teamet sikre kvalitet og gode løsninger. Du får et job med sikkerhed i, da størstedelen af kunderne er på IBM Power Platformen.

Hvem er du?

  • Du har en solid IBMi (AS/400) udviklingsbaggrund, har udviklet i mange år på IBM Power platformen og er nysgerrig på andre nye teknologier omkring IBM Power.
  • Du skal have arbejdet med RPG, C/C++ og/eller Java.
  • Du har gerne kendskab til web teknologi (HTML/JavaScript/CSS/Webservice).
  • Du skal kunne begå dig med kunder og deres ønsker og behov, med en sund fornuft.
  • Du er parat til at stå op for en kollega, og du kan tage ansvar.
  • Du kan formulere dig mundtligt og skriftligt på dansk, engelsk og evt. tysk

Som person evner du at arbejde selvstændigt og samtidigt indgå i et agilt udviklingsteam, og du stiller høje krav til dit arbejde og dine kollegaer. Desuden er du en passioneret programmør, som sætter en ære i dit arbejde, samt har en naturlig interesse i at være opdateret inden for IBMi (AS/400) udvikling.


Hvem er InterForm A/S?

InterForm A/S er en virksomhed i konstant udvikling. De har siden 1987 beskæftiget sig med output management og har i dag kunder og partnere på alle kontinenter. De udvikler konstant på deres kerneprodukt, som spiller en central rolle for, at de også i fremtiden er en global og konkurrence-dygtig virksomhed.

Læs mere om virksomheden på www.interform400.com
Vi har gjort det let at dele - tryk herunder:
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email