Systemkonsulent til House4it

Er du velfunderet i IT? Og har du solid erfaring, masser af entusiasme og god energi? Så̊ er du måske House4its nye systemkonsulent – og en ny kompetent sparringspartner for deres mange vidt forskellige kunder!

Som systemkonsulent hos House4it indgår du i et velfungerende team, der brænder for at levere en god og ukompliceret IT -oplevelse til deres kunder, som hver dag oplever dem som en ekstern IT-afdeling. De arbejder med bl.a. hosting, serverløsninger, virtuelle servere og Office 365 i faste supportaftaler og her-og-nu-support – og vokser! Derfor har de brug for endnu en kollega, som kan håndtere alt fra omfattende etablering og restrukturering af IT-platforme til hverdagsudfordringer som fejlfinding, programinstallation og opdatering.

Er I et godt match?

Hos House4it får du en selvstændig og udviklende hverdag i et dynamisk, positivt og fleksibelt arbejdsmiljø. Du kan forvente kompetent sparring, nærværende ledelsesmæssig opbakning samt attraktive løn- og ansættelsesvilkår efter kvalifikationer, herunder også̊ pensionsordning og eventuel videreuddannelse og relevant opgradering af dine kompetencer.

Er det dig, så̊ har du en teknisk baggrund som f.eks. datafagtekniker. Du er stærk i VMWare, ikke bange for en FortiGate firewall, har styr på VPN, VLAN og Policy konfiguration, ligesom du kan køre en 2016 server op fra bunden. Erfaring med nCentral og Veeam backup er et plus men ikke et krav. Vigtigst er det, at du hurtigt bygger gode relationer til deres kunder, giver en nærværende, kompetent service både i telefonen, remote og on-site – og er frisk på at være en del af deres vagtordning.

___________________________________________________________________________________________________

Om House4it

Med mange år i branchen og en støt voksende kundegruppe markerer House4it sig som en velfunderet IT-partner med bred indsigt og kompetence. De sikrer 100% driftssikre, innovative IT-løsninger til den rigtige pris – og fungerer som en åben, ekstern IT-afdeling for deres mange kunder. Forvent ikke en klassisk IT- konsulentvirksomhed – de gør alt for at overraske!

Vi har gjort det let at dele - tryk herunder:
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email