C++ Software Udvikler

Hos Visiopharm A/S, er man førende i anvendelsen af billedanalyse, Machine Learning, og kunstig intelligens. Visiopharm A/S udvikler software, der moderniserer sundhedssektoren med fokus på digital patologi. Visiopharm A/S produkter anvendes primært til diagnosticering af cancer og udvikling af fremtidens lægemidler.

Visiopharm A/S sikrer, at læger og forskere har de bedste nye og mest intuitive værktøjer til at styrke dem i kampen mod cancer og andre sygdomme.

For Visiopharm A/S søger vi en erfaren software udvikler med en solid baggrund i C++ applikationsudvikling og dyb forståelse for softwareudvikling med fokus på kvalitet og brugervenlighed.

Om jobbet

Som C++ Udvikler vil du være med til at udvikle og vedligeholde Visiopharm A/S applikationsplatform som en del af Platformsudviklings-afdeling i Hørsholm. Du kommer til at spille en vigtig rolle for Visiopharm A/S og platformudvikling-teamet ved at være med til at bygge og vedligeholde deres produkter til digital patologi.

Du bliver en del af Visiopharm A/S team af agile softwareudviklere og bidrage med udvikling af nye såvel som udvidelse af eksisterende produkter. Du vil komme til at arbejde med integration af nye komponenter, forbedring af kvalitet og kodestruktur i eksisterende software og med optimering og performance af eksisterende software.

Dine kolleger er erfarne og fagligt teknisk dygtige og du vil få store muligheder for at sparre og lære af dem i dagligdagen.

Dine kvalifikationer:

 • En uddannelse indenfor Computer Science, IT, Software Engineering eller lignende
 • Solid erfaring med softwareudvikling, specielt i moderne C++ (11/14/17)
 • Du kan arbejde struktureret, løsningsorienteret og er en team-player
 • Erfaring med billedanalyse og machine-learning, vil være et plus
 • Særdeles gode dansk og engelske sprogkundskaber

Visiopharm A/S sætter også pris på

 • Stor nysgerrighed på, hvordan patologer arbejder, og hvordan man målretter applikationer til deres arbejde
 • Erfaring med optimering af algoritme performance
 • Erfaring med GUI udvikling i Qt
 • Erfaring med udviklingsværktøjer som Visual Studio, Git, Jira, TeamCity

Du arbejder godt i et team af dedikerede udviklere med agile arbejdsprocesser, hvor der kræves høj kvalitet gennem samarbejde og åbenhed. Du har lyst til at tage ansvar for arbejdsopgaver og søger optimerede løsninger i udviklingen og processen i dagligdagen.

Visiopharm tilbyder:

 • En dynamisk arbejdsplads med store muligheder for indflydelse på opgaver og afdelingens workflow
 • En virksomhed, som er ledende indenfor digital patologi, med ambitiøse medarbejdere, der får virksomheden til at vokse
 • En arbejdsplads med et internationalt udsyn, en bred og forskelligartet kundebase og tætte relationer til biofarmaceutiske virksomheder, udviklingsorganisationer og hospitaler
 • Løbende muligheder for professionel udvikling
 • Et dedikeret agilt software-udviklingsteam placeret i DK, som udvikler en samlet platform
 • Der er tale om en stilling med spændende fremtidsmuligheder

Om Visiopharm A/S:

Visiopharm A/S bidrager til at finde den rette kræftbehandling til den rette patient på det rette tidspunkt (precision medicine) ved at tilbyde softwareprodukter til vævsbaseret kræftdiagnostik. Produkterne er baseret på digital billedanalyse, seneste teknologi i AI og Deep Learning kombineret med en dyb forståelse af diagnostisk workflow i patologi laboratorier.

Over de sidste år har Visiopharm A/S udviklet sig til en global virksomhed med mere end 80 ansatte der opererer i over 30 lande. På de sidste to år har vi fordoblet antallet af medarbejdere og vi vokser stadig. Vi har store ambitioner for fremtiden.

Visiopharm A/S har hovedkvarter i Medicon Valley, Danmark, DTU Science Park i Hørsholm, og har kontorer i Sverige, England, Tyskland og Colorado, USA.

Vi har gjort det let at dele - tryk herunder:
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email