.NET udvikler til IST Danmark

.NET udvikler til IST i Roskilde

For vores kunde, IST Danmark, søger vi en dygtig .NET udvikler, som har lyst til at bidrage til udvikling af administrative IT-systemer, der understøtter at vores børn og unge i Danmark lærer mere.

IST har en vision om, at alle skal lære mere ved at bruge deres systemer, og IST vægter værdierne kreativitet, professionalisme og ærlighed højt.

Om jobbet

IST søger en .NET udvikler med flair for frontend, som sammen med teamet vedligeholder løsninger inden for planlægning og afregning af læreres og pædagogers arbejdstid.

Vi ønsker, at du har erfaring med et eller flere af følgende:

  • ASP.NET Core / C#
  • Javascript frameworks (Vue.js, Angular)
  • EntityFramework
  • TypeScript
  • Docker containere
  • REST API’er.

Det er tillige en fordel, at du er fagligt nysgerrig, tænker analytisk og har mod på at lære nyt og dele din viden med dine kolleger.

Du tilbydes

Som ny kollega i IST bliver du en del af afdelingen Udvikling & Drift, som tæller i alt 35 medarbejdere fordelt på teams i både Roskilde og Svendborg.

Der vil være mulighed for at deltage i konferencer, og der afholdes jævnligt ”Lab-days”, hvor de udfolder deres kreative idéer inden for udvikling.

Hos IST byder arbejdsdagen både på udfordrende og spændende opgaver, men også på gode muligheder for både faglig og personlig udvikling.

IST tilbyder en fuldtidsstilling blandt dygtige og rare kolleger i en uformel organisation, der udviklingsmæssigt arbejder efter Scrum-metoden. Tonen er uhøjtidelig, og de har et godt socialt sammenhold med mange fælles sociale aktiviteter.

IST tilbyder lækker frokostordning, gratis frugt, the, kaffe, sodavand og is.


Om IST

IST er Skandinaviens førende EdTech-udbyder og har arbejdet tæt sammen med skoler og dagtilbud i mere end 30 år. De arbejder med at udvikle og vedligeholde fleksible og grænseløse it-løsninger for hele læringsperioden – fra dagtilbud til universitet. Målet er at effektivisere administrationen, lette kommunikationen og skabe nye muligheder for udvikling og læring.

IST har kontorer i Roskilde, Växjö, Stockholm, Linköping, Oslo, Svendborg, Hamburg, Berlin og Schmalkalden. I alt er de cirka 500 ansatte. IST ønsker at udvide deres afdeling i Roskilde, hvor de udvikler og drifter administrative it-løsninger til det private og kommunale skole- og dagtilbudsområde i Danmark.

Vi har gjort det let at dele - tryk herunder:
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email