MS CRM-konsulent til JDM

Er du en skarp og erfaren MS CRM-konsulent? Og vil du med på en spændende rejse hos en af de mest ambitiøse IT-virksomheder? Så læs videre her.

Recruit IT søger på vegne af JDM A/S en MS Dynamics CRM-konsulent til at rådgive og assistere, nye og eksisterende kunder med MS CRM. Vi søger én, der ved, hvad det vil sige at kommunikere løsninger og værdi. Én, der kan omsætte idéer til hverdag og udbytte for kunder på alle hierarkiske niveauer.

Du vil blive en del af et eksisterende team, og have daglig sparring med både konsulenter, udviklere og sælgere.

Din profil

Du har bred, og dokumenteret, erfaring indenfor MS Dynamics CRM. Du formår at tilpasse din kommunikation og formidle løsninger, som ikke kun berører den operationelle del af virksomheden – men i høj grad også den strategiske.

Du ønsker at levere høj kvalitet og opfylde kundernes forventninger, og stiller høje krav til både dig selv og dine kollegaer. Du bliver en del af en kultur, hvor der deles erfaringer og viden med dine kollegaer, og du ønsker at leverer høj kvalitet – hver gang.

Du trives i konsulentrollen, er troværdig og ambitiøs. Du har en stærk teknisk og forretningsmæssig viden, og har kunden i fokus. De søger ikke en systemudvikler, men én der kender MS Dynamics CRM´s muligheder, og som kan installere og konfigurere stærke løsninger hos deres kunder.

Dine opgaver

Du skal rådgive og finde løsninger på forretningsbehov, og i samarbejde med dine kollegaer levere moderne og brugervenlige CRM-løsninger. Dette indeholder bl.a. at:

  • Du skal kunne identificere og beskrive forretningsprocesser, for at sikre den helt rette løsning.
  • Afholde workshops
  • Udarbejde løsningsforslag
  • Installere, konfigurere og tilpasse kunders løsninger

Dine faglige kvalifikationer

  • Gode kommunikationsevner – både skriftligt og mundtligt
  • Ambitiøs og et stort drive
  • Struktureret, med sans for detaljer
  • Erfaring som konsulent med fokus på alt fra behovsanalyse til implementering

JDM tilbyder

En spændende og alsidig hverdag, som byder på mange typer opgaver på tværs af virksomheden. Et job med fremtidige muligheder, medbestemmelse og strategisk indflydelse, samt en attraktiv lønpakke.

_______________________________________________________________________________________________

Om JDM

JDM er Microsoft Gold Partner og tilbyder markedets mest intelligente løsninger indenfor it-drift, cloud, SharePoint, forretningsudvikling, Kommunikation (SfB/Teams) og meget mere til virksomheder der ønsker at forbedre deres økonomi, effektivitet og konkurrenceevne via intelligente it-løsninger.

De har egne certificerede specialister, som gør dem i stand til at tilbyde moderne løsninger baseret på Microsoft Cloud-teknologier. Deres mission er at øge produktiviteten og sikkerheden for dermed at styrke konkurrenceevnen hos virksomheder og organisationer i Danmark.

Læs mere om JDM her

Vi har gjort det let at dele - tryk herunder:
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email