Udvikler til IST Danmark

It-udvikler til softwarehus i rivende udvikling

Vil du være med til at udvikle løsninger, der hjælper andre? Og vil du være en del af en virksomhed, som er inde i en meget spændende udvikling? Vi søger en skarp udvikler med erfaring i blandt andet relationelle databaser og kendskab til DevOps. Er det måske dig?

For vores kunde, IST Danmark, søger vi en dygtig udvikler, som har lyst til at bidrage til udvikling af IT-systemer, der understøtter at vores børn og unge i Danmark lærer mere. IST har en vision om, at alle skal lære mere ved at bruge deres systemer, og IST vægter værdierne kreativitet, professionalisme og ærlighed højt. Som ny kollega i IST kommer du primært til at arbejde i det team, som udvikler administrative it-løsninger til gymnasie, erhvervsskole og –akademi,

Om jobbet

IST søger en ny kollega som har en stærk analytisk tankegang og evnen til at holde tingene i perspektiv, når det kommer til komplekse systemer. Dette underbygges gerne af en faglig nysgerrighed og ønske om at finde årsagen til problemer for at lave en bedre løsning. Domænekendskab er ikke en forudsætning, men det er vigtigt, at du har lyst til at lære IST's kunders behov og arbejdsopgaver at kende.

Vi ønsker, at du har erfaring med et eller flere af følgende:

  • Relationelle databaser, gerne PostgreSQL
  • DevOps, herunder:

    • High Availability, gerne clustering og failover opsætning ift. PostgreSQL
    • Continous Delivery og Integration, gerne TeamCity, Gradle og Rancher
    • Overvågning af drift, gerne Nagios

  • Backend udvikling, gerne Java eller Kotlin

Du tilbydes

Arbejdspladsen vil være IST’s kontor på Græsholmevej 56 i Svendborg. Her vil du indgå i et team af 14 udviklere. IST Svendborg indgår i et tæt samarbejde med IST’s øvrige forretning, både i Danmark og i forhold til svenske, norske og tyske kolleger. Hos IST Svendborg udvider de p.t. deres kundesegment, og de er ved at udvikle sig fra at være et rent softwarehus til også at være et konsulenthus.

Hos IST byder arbejdsdagen både på udfordrende og spændende opgaver, men også på gode muligheder for både faglig og personlig udvikling.

IST tilbyder en fuldtidsstilling blandt dygtige og rare kolleger i en uformel organisation, der udviklingsmæssigt arbejder efter Scrum-metoden. Tonen er uhøjtidelig, og der er et godt socialt sammenhold med fælles sociale aktiviteter samt ordninger med bl.a. frokost, sodavand, frugt og is.

Særlige forhold

I forbindelse med ansættelsesprocessen kan du blive bedt om at fremsende en straffeattest.

Da der arbejdes med persondata på vegne af IST’s kunder, er der særlige krav til sikkerheden i huset. I den forbindelse vil der ligeledes blive stillet krav om fremvisning af børneattest.


Om IST

IST er Skandinaviens førende EdTech-udbyder og har arbejdet tæt sammen med skoler og dagtilbud i mere end 30 år. De arbejder med at udvikle og vedligeholde fleksible og grænseløse it-løsninger for hele læringsperioden – fra dagtilbud til universitet. Målet er at effektivisere administrationen, lette kommunikationen og skabe nye muligheder for udvikling og læring.

IST har kontorer i Roskilde, Växjö, Stockholm, Linköping, Oslo, Svendborg, Hamburg, Berlin og Schmalkalden. I alt er de cirka 500 ansatte. IST Danmark tæller cirka 90 ansatte, hvoraf cirka 30 arbejder i Svendborg og resten i Roskilde.

Vi har gjort det let at dele - tryk herunder:
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email