IT Business Controller til Digital Group A/S

Har du lyst til at arbejde med både økonomi, IT og deltage i udviklingen af virksomhedens IT-løsninger med henblik på bedre udnyttelse af data og systemer? Så kunne dette være muligheden for dig.

For vores kunde, Digital Group A/S i Odense, søger vi en IT Business Controller, der kan deltage i den løbende økonomiske rapportering samt deltage i og drive IT-projekter. Du skal tillige deltage i at analysere og finde gode løsninger på at udnytte eksisterende systemer og data til nye smarte løsninger, herunder nye integrationer og automation.

Virksomheden har gennem de seneste år opkøbt og integreret flere andre virksomheder med succes, og det er nu tid til at høste frugterne af disse, med endnu bedre udnyttelse af IT og data.

Du skal deltage i den løbende økonomiske rapportering til virksomhedens ledelse. Med fokus på værdiskabelse bliver det også din opgave at bidrage til eksisterende systemers funktionalitet og Best Practice. Målet er, at manuelle processer reduceres, og værdien af IT-systemer forøges for både brugere, kunder og virksomhed.

Dine opgaver vil også omfatte deltagelse i projekter, hvor du skal løse opgaver i tæt samarbejde med dine kolleger samt eksterne leverandører. Vi forventer, at du holder dig ajour med den seneste udvikling inden for dit felt, og altid er på forkant med relevante løsninger.

Primære opgaver:

 • Indsamle information til rapporteringer
 • Deltage i udarbejdelse af månedsafslutninger
 • Vedligeholdelse samt udvikling af rapporter
 • Vedligeholde og optimere Datawarehouse
 • Optimering af processer
 • Skabe nye analyser og rapporter (Power BI)
 • Deltage i og sikre fremdrift i IT-projekter

Vi forstiller os, at du har en økonomisk/IT-faglig uddannelse og har flere års dokumenteret erfaring med lignende opgaver.

Som IT Business Controller ved du, at du skal være dit ansvar bevidst. Du har en analytisk tilgang til problemstillinger og deres løsninger, og sætter du pris på struktur, systematik og dokumentation. Du skal kunne lytte til og forstå forretningens ønsker og krav, og du skal også evne at fokusere, når der skal leveres.

Der er tale om en spændende position, der har kontakt til stort set alle afdelinger i virksomheden, og opgaverne skal løses i tæt samspil med forretningen. De har høje krav til din faglighed, men de kan til gengæld tilbyde vide rammer og et stort ansvar.

De ser gerne du har:

 • Erfaring med business controlling, økonomi og IT
 • Erfaring med ERP og CRM – helst MS Dynamics NAV og CRM
 • Et strategisk mindset og god forretningsforståelse
 • Evnen til at se nye anvendelsesmuligheder for moderne teknologier
 • Et stort overblik og trives med at have et stort ansvar

Du tilbydes et attraktivt job i en dynamisk organisation. Omgangstonen er uformel, og du kommer til at arbejde blandt professionelle og kvalitetsbevidste kollegaer, der har brug for netop dine faglige kompetencer.

Du får en høj grad af frihed under ansvar, hvor du selv styrer den daglige planlægning samt opgaveløsning. Du vil opleve en travl og udfordrende hverdag, hvor der er gode muligheder for at påvirke både opgaver og indhold.

Ambitionerne er høje, og du vil blive tilbudt en attraktiv gage, der modsvarer dine kvalifikationer. Du vil få din daglige gang på kontoret i Odense, hvor der på alle måder er højt til loftet.

__________________________________________________________________________________________________

Om Digital Group A/S

Digital Group blev grundlagt i 2001 og firmaet er fortsat ejet af stifterne, Rasmus Højfeldt og Kasper Laurits Hansen Happel. De har hovedsæde i Odense, med afdelinger i Aarhus, Aalborg og Herning, samt Esbjerg og beskæftiger 32 medarbejdere.

De har arbejdet med printere, scanning og dokumenthåndtering i mere end 18 år og har derfor hørt alle de spørgsmål, der kan stilles om print og kopi.

Du kan læse mere om Digital Group A/S her:

Vi har gjort det let at dele - tryk herunder:
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email