Account Manager til FlowIT

FlowIT A/S leverer løsninger inden for projekt- og porteføljestyring og effektivisering af driftsprocesser baseret på Microsoft SharePoint.

Med reference til virksomhedens salgschef, vil du få ansvaret for at vedligeholde og udvikle salget til virksomhedens kunder, – både private og offentlige.

Du får en spændende hverdag med en stor kontaktflade, gode muligheder for personlig og faglig udvikling i et godt professionelt team, hvor fællesskab og en uformel omgangstone er højt prioriteret.

Faglige kompetencer:

Du har erfaring med IT løsningssalg, og kender beslutningstagerne og beslutningsprocesserne. Du er en rigtig god sælger, og du har dokumenteret erfaring med professionelt salg. Du mestrer de gængse salgsprocesser fra opsøgende salg, kundemøder, tilbud, kontrakt, budgetansvar og udvikling af salgsområdet.

Personlige kompetencer:

  • Du har gennemslagskraft og vindermentalitet
  • Du forstår at planlægge din hverdag og skabe resultater
  • Du er ambitiøs og energisk
  • Du er målrettet og tager ansvar
  • Du er en god kommunikator

Virksomheden tilbyder:

  • Et team, som fagligt er blandt de bedste og mest innovative inden for deres område
  • Et miljø centralt i Odense, hvor der spises sundt, og mange deltager i motionsløb
  • De har fokus på mennesker som leverer varen, både på arbejdet og hjemme
  • En lønpakke bestående af fast løn kombineret med en resultatafhængig andel

For den rette kandidat, er der tale om en spændende stilling i en virksomhed med meget store muligheder for at påvirke sin egen hverdag.


Hvem er FlowIT?

Siden 1999 har FlowIT udviklet software og hjulpet virksomheder og offentlige organisationer til effektivt samarbejde.

FlowIT A/S er et konsulent- og softwarehus med 29 medarbejder, som er 100 % specialiseret i Microsoft SharePoint og SharePoint Online. Virksomheden mission er at styrke organisationers evne til at samarbejde. FlowIT A/S tilbyder to softwareprodukter og dertilhørende konsulentydelser:

CoreFlow – et tillægsprodukt til SharePoint til etablering af brugervenlige løsninger til SharePoint og SharePoint Online.

ProjectFlow – en samlet løsning til al projektarbejde i organisationen. Danmarks mest udbredte projektportal til projekt- og porteføljestyring.

FlowITs kunder er mellemstore og store organisationer. De har løst opgaver for Købehavns kommune, Region Sjælland, NGRi, Sparinvest, DFDS, Næstved kommune, Schneider Electric, Rigshospitalet og mange flere.

Læs mere om FlowIT her:

Vi har gjort det let at dele - tryk herunder:
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email