Researcher/Talentsourcer – studenterjob – til Recruit IT

Vi er den største danske it-headhunter – og det er vi blevet, fordi vi så ubetinget ved, hvad der skal til for at finde de rigtige it-specialister og it-executives til vores kunder i hele DK. Er du i færd med at afslutte en master-uddannelse og har tid til at levere en helhjertet i op til 20 timer hver uge? Så har vi en åben position, hvor du kan lære headhunterbranchen fra bunden af.

Vi arbejder med de mest moderne teknologier i et meget agilt set up – og vi forventer, at du kan bidrage med studiemæssige indsigter, god energi og en stor portion nysgerrighed.

Om stillingen

Vi har vores base i Odense, hvor du får kontorplads i vores domicil på Dalumvej 75, Odense SV. Her vil du sammen med dine kollegaer betjene vores konsulenter i Odense, Aarhus og København med indsamling af information om teknologisektoren, virksomheder og de profiler og talenter, som vore kunder efterspørger til at ansættelse i deres organisationer.

Du skal arbejde systematisk og struktureret med både offentlige datakilder, herunder LinkedIn, Facebook m.v. – men også vores egen emnebank og andre jobdatabaser, vi har adgang til.

Du skal præsentere din search på en overskuelig, struktureret og professionel vis, således at vores konsulenter har det helt rette grundlag at arbejde videre med, når der skal findes de rette it-specialister og it-ledere til vore kunder.

Din profil

Du er formentlig i gang med et studium på universitetsniveau. Du formentlig afsluttet din bachelor, og kan afse 15-20 timer ugentlig til jobbet som researcher hos os. Måske har du brug for en pause i dine studier, eller måske har du bare lyst til at prøve kræfter med rekrutteringsbranchen. Under alle omstændighed, er det vigtigt at du ved noget om og er interesseret i teknologi.

Vi forventer, du begår dig hjemmevant i dansk og engelsk, både skriftlig og mundtligt. Du er nysgerrig af natur og giver ikke op før du har løst den opgave, du har taget på dig.

Om Recruit IT

Vi kan tilbyde dig et udviklende og interessant arbejde i et spændende miljø med gode kolleger. Vi har en uformel omgangstone og vægter at have det sjovt sammen, hver dag!

Har vi vagt din interesse? Så tøv ikke med at kontakte os!

Vi har gjort det let at dele - tryk herunder:
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email