.NET Softwareudvikler til Mouseflow.com

Vi søger en engageret og alsidig softwareudvikler for vores kunde Mouseflow, beliggende centralt i København.

Mouseflow er en dansk SaaS-virksomhed i vækst på det globale marked, der har udviklet et unikt værktøj til deres mange kunder rundt omkring i verden. Gennem de sidste ti år har de skabt et Session Replay og Heatmap tool, der optager besøgende på en website. Mouseflows kunder kan dermed optimere deres website i forhold til at gøre deres besøgendes kunderejse endnu bedre. Flere og flere virksomheder arbejder professionelt og strategisk med digitale konverteringer, branding og at skabe call-to-actions – så de i den sidste ende kan forbedre kunderejsen og resultaterne af deres digitale markedsindsats. Mouseflow anvendes i dag hos både store globale Fortune 500 kunder samt i SMB-markedet, hvorfor nogle af nøgleordene også vil være big data samt sikkerhed, som er i fokus til at sikre kunders performance samt compliance.

Som udvikler bliver du det tekniske omdrejningspunkt i virksomheden og kommer til at arbejde med både frontend og backend i en virksomhed der stiller store krav til høj kodekvalitet og robuste løsninger.

Er du derudover en person, der arbejder godt med komplekse løsninger, men også finder hurtige løsninger på akutte problemer? Så er Mouseflow måske virksomheden for dig. Mouseflow stræber altid på at køre de nyeste og mest relevante teknologier, så fremfor du er bundet af specifikke teknologier, skal du helst drives mod at finde den rette løsning til den specifikke opgave ved hånden.

Du har dertil en god faglig ballast og sandsynligvis 5 års erfaring som udvikler på .NET platformen. Ideelt set er du Fullstack udvikler og stærk i både C# og JavaScript. Desuden er du vant til at tage ansvar for, om kvaliteten i softwareudvikling er i orden, og besidder dermed et stærkt overblik og en skarp faglig kompetence indenfor dit felt.

Du trives i en vækstkultur, hvor der er et højt tempo, og hvor det samtidig forventes, at du bidrager til virksomhedens fremtidige udvikling.

For den rette person er der mulighed for en spændende plads på holdet, som skal bidrage til virksomhedens fortsatte internationale vækst, der allerede dokumenteres med flere gazeller, samt kontorer i Danmark og USA.

Forventninger til kandidaten:

Du er serviceminded, analytisk og grundig omkring dine opgaver som du arbejder målrettet og struktureret med. Du brænder for softwareudvikling og besidder stærke kompetencer indenfor programmering, og du er fortrolig med følgende teknologier:

  • C#, ASP.NET MVC, SQL Server, JavaScript, jQuery, DOM og HTML5.

Du er stærk i agile development, software patterns samt test driven development. Det er endvidere en fordel at have kendskab til:

  • NoSQL, ElasticSearch, Hadoop, Apache Spack, Storm + andre big-data teknologier

Din naturlige nysgerrighed gør, at du elsker at tilegne dig ny viden, men det gør dig også initiativrig og udforskende indenfor dit felt. Det giver dig en høj grad af selvstændighed, og vi ser dermed gerne, at du tager ejerskab over dine opgaver.

Du er som person udadvendt, humoristisk og vil gerne deltage aktivt i at opbygge virksomhedens kultur, hvor der er en uformel atmosfære med plads til både dårlige jokes og skæve tiltag.

Du behersker dansk og engelsk i både skrift og tale.

Mener du, at du kan bidrage til Mouseflows fortsatte rejse – både teknologisk og forretningsmæssigt – så glæder vi os, og især de, til at høre fra dig.


Om Mouseflow

Mouseflow er et SaaS (Software-as-a-Service) produkt, etableret i 2009 i København. Firmaet ligger i SOHO i Kødbyen – centralt og tæt på Københavns Hovedbanegård og den amerikanske afdeling holder til i Austin, Texas. Deres værktøj tilbyder kvalitativ analyse af brugernes oplevelser på websites og digitale platforme. Mouseflow anvendes i dag på mere end 150.000 hjemmesider i mere end 180 lande. Blandt kunderne som i dag anvender Mouseflow findes f.eks. Ford, Nintendo og Vodafone.

Du kan læse mere her

Vi har gjort det let at dele - tryk herunder:
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email