Senior .NET udvikler til Comcare

For vores kunde, Comcare i København, søger vi en erfaren og dygtig softwareudvikler.

Comcare bygger en state-of-the-art SaaS platform indenfor e-procurement, hvor der arbejdes med nyeste Microsoft teknologier, og hvor der lægges vægt på anvendelse af moderne softwareudviklingsprincipper og arkitektur.

Udvikling sker på en ny cloud-baseret SaaS-platform med nøgleord som Machine Learning, .NET Core 2, EF Core 2, Azure Devops (og SPA front-end med nyeste versioner af React, Redux).

Der anvendes Azure DevOps til platformen, herunder: agil proces (backlog og work item management, Kanban boards), Git repos, automatiserede builds – CI, automatiserede releases til cloud services – CD.

Der er tale om en spændende mulighed for at deltage i IT-udviklingsprojekter med flere nye interessante tiltag inden for robotics og machine learning.

Hvem er du?

Du har måske en uddannelsesmæssig baggrund som datamatiker, ingeniør eller andet akademisk inden for softwareudvikling. Det vigtigste er dog, at du er en dygtig softwareudvikler, brænder for softwareudvikling og tager ansvar for egen læring. Du er super skarp på Microsoft back-end teknologier, har eventuelt viden og erfaring med AI, eksempelvis ML.NET, og har interesse for at forstå moderne front-end udvikling.

Du har erfaring og lyst til at arbejde i et agilt set-up hvor der skabes løsninger i fællesskab. Da de er et mindre udviklingsteam, skal man i rimelig grad kunne favne hele teknologistakken, men de har alle særlige spidskompetencer.

Hvad tilbyder de?

De tilbyder dig at blive en del af en kvalitetsbevidst og velfungerende virksomhed. Et arbejdsmiljø med fokus på at skabe synlige resultater til fordel for kunderne. En organisation præget af høj faglighed, engagement og med et fokus på konstante forbedringer.

De bor centralt i Copenhagen Towers, 2 minutters gang fra Ørestad Metro, i nye flotte lokaler, med let adgang til motorvej og offentlig transport.

Er du den rigtige kandidat, får du god løn efter kvalifikationer, pension, lækker frokostordning, frugt og rigtig god kaffe.

De hygger ofte fredag eftermiddag over en øl eller lignende. Foruden gode kollegaer, tid til sparring og snak på gangen, går de jævnligt ud til sociale arrangementer, hvor de afslutter med en god middag.


Hvem er Comcare:

De er et herligt team, som sammen skaber, drifter og udvikler e-handelsløsninger, portaler og internetløsninger for det private erhvervsliv, kommuner, regioner og andre offentlige virksomheder i hele landet. Deres løsninger understøtter digitaliseringen ved at samle f.eks. indkøbsaftaler i kontraktstyringsværktøjer, så deres kunder kan holde omkostningerne nede ved at samle deres indkøbsaftaler og segmentere dem.

De gør indkøb, kontrakt-, udbuds- og forsikringsstyring (e-business) nemt og overskueligt for professionelle handelspartnere i det offentlige på begge sider af en handel. De integrerer med alle væsentlige indkøbs- og økonomisystemer, der bruges i det offentlige og private. De sikrer overblik og gennemskuelighed gennem en intuitiv brugergrænseflade, der understøtter alle facetter af e-business, såvel administrativt som slutbrugermæssigt.

Deres vision og mission er det, der gør dem til Comcare. De brænder for at drive digitaliseringen af Danmark – så du slipper for bøvl og bureaukrati.

Du kan læse mere om Comcare her