Tysktalende Projektleder til Cubris

Tysktalende projektleder til Greentech virksomhed

Er du projektleder med erfaring inden for IT-tunge projekter og taler du flydende tysk? Har du lyst til at arbejde med Greentech? Vil du være bindeleddet mellem deres dygtige softwareudviklere og deres kunder? Og bliver du begejstret ved tanken om at kunne bidrage til en mere effektiv energiudnyttelse og opnå denne effekt ved at anvende noget af den mest avancerede teknologi, der er tilgængelig i dag? Hos Cubris vil du, som projektleder, være en central person for både kunder og kolleger, når markedets mest innovative løsninger til nedbringelse af energiforbruget i togdrift bliver udviklet og implementeret.

Vi leder efter en tysktalende projektleder, da vores kundeportefølje er i kraftig vækst i den tysktalende region.

Vi forventer, at du kan bidrage med:

 • En baggrund med en videregående uddannelse og med min. 5 års erfaring som projektleder
 • Flydende tysk i tale og skrift
 • Erfaring med projektledelse af teknologitunge projekter
 • Dygtig stakeholderhåndtering
 • Stor indsigt i projektplanlægning, estimering og andre essentielle Project Manager-tools – f.eks. via en certificering i en eller flere metoder (meget gerne PRINCE2)
 • At være en synlig projektleder, der giver konstruktiv feedback og er med til at skabe rammerne for et godt udviklingsmiljø
 • Villighed til at rejse 20-30 dage om året
 • En personlig systematik, der er vedholdende, udviser stort overblik og har stor arbejdskapacitet
 • Ikke mindst, humor og et positivt sind i forhold til kollegaer og kunder

Som projektleder vil du være det primære bindeled mellem kunderne og vores udviklingsafdeling. Du skal løbende sikre, at der er overensstemmelse mellem kundens forventninger og de faktiske leverancer. Du skal, med assistance fra vores dygtige eksperter, guide kunden til at opnå den bedste mulige løsning, samtidigt med, at du varetager virksomhedens kommercielle og kontraktlige interesser. Du vil, med jævne mellemrum og i forbindelse med aktiviteter som accept og udrulning af løsninger, besøge kunden og være med helt ude, hvor vores løsninger skal vinde accept blandt kundens eksperter og slutbrugere.

Projekternes varighed er typisk 1-2 år, og vi forventer, at du kan varetage ledelsen af 2-3 projekter parallelt.

Du er en succes indenfor de første 6 måneder, hvis du har;

 • Skabt en tæt relation og dialog til udviklingsteamet og leveranceteamet og sikret gode samarbejdsrelationer
 • Indtaget en rolle som udfordrer af udviklingsteamet
 • Taget hånd om effektiv planlægning, styring og eksekvering af projektplaner
 • Påtaget dig ansvaret for effektiv håndtering af udeståender, uoverensstemmelser og projekt risici
 • Indtaget en rolle som skaber ro, respekt og god dialog med kunderne
 • Medvirket med overblik, konstruktiv feedback og fremdrift i konkrete udviklings- og leveranceprojekter

Hvem er Cubris:

Cubris befinder sig i Skovlunde – tæt på gode transportmuligheder, i et supermoderne, helt nyistandsat og indbydende kontormiljø. Virksomheden består i dag af 25 udviklere, sælgere, projektledere samt andre specialister – og vi vokser konstant. For at trives i rollen er det vigtigt, at du kan begå dig i et internationalt miljø, hvor arbejdssproget er engelsk. Opgaverne er spændende og varierende, og der er fokus på at skabe og opretholde et godt arbejdsmiljø.

Cubris udvikler intelligente systemer og totalløsninger til jernbaneindustrien. Med fokus på bæredygtighed og ny teknologi er målet at mindske miljøeffekten af togtransport, samtidigt med at der skabes en mere effektiv kørsel.

Cubris er ejet af den verdensomspændende Thales Group, men agerer selvstændigt. Dermed opnår vi fordelene ved at være en agil og omstillingsparat mindre virksomhed, samtidigt med at vi har en stor organisation i ryggen med support, styrke og en verdensomspændende repræsentation.

Læs mere om Cubris her

Vi har gjort det let at dele - tryk herunder:
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email