IT-konsulent til Ullits & Winther IT

For vores kunde, Ullits & Winther IT, søger vi en erfaren og kundeorienteret IT-konsulent til at servicere deres kunder, som primært er mindre og mellemstore virksomheder.

Du vil ofte være den kunderne møder, når de kontakter virksomheden for hjælp til eksisterende eller nye løsninger. Du skal derfor gerne være udrustet med et stærkt support-gen, samt gerne have erfaring med rådgivning – vi forventer dog ikke, at du er sælger.

Ullits og Winther IT leverer IT-løsninger til erhvervslivet, og virker både som kundernes IT-afdeling, men også som ansvarlig for leverance og tilpasninger af kunders ERP-løsninger baseret på Uniconta og Navision.

Som IT-konsulent får du ansvar for at:

  • Drifte og supportere IT-løsninger
  • Deltage i implementering af IT-løsninger hos nye kunder
  • Deltage i migreringsprojekter fra on-premise til Cloudløsninger
  • Rådgive i forbindelse med nye løsninger og indkøb

Du vil yderligere få ansvaret for vores kommende IT-Supporter elev.

Din hverdag foregår i et uformelt og godt arbejdsmiljø, hvor der er fokus på at have en spændende og afvekslende hverdag.

Du vil få gode kollegaer, hvis kompetencer ikke kun ligger i de mange år i branchen, men også i deres evne til at forstå kundernes behov, og omsætte de behov til moderne IT-løsninger.

Din baggrund

Der kan være flere indgangsvinkler til stillingen, men vi forventer, at du har en teknisk baggrund, og har erfaring fra lignende stilling. Du har bred erfaring med IT-infrastruktur, Server teknologi – VMware og Hyper-V samt Microsoft Office 365.


Hvem er Ullits & Winther IT

Ullits & Winther IT, er delvis ejet af Ullits og Winther, som er et Statsautoriseret Revisionspartnerselskab i Viborg. Ullits & Winther IT både sælger, implementer og tilpasser IT løsninger primært indenfor områderne Navision, Uniconta, Office 365, samt IT-hardware og software. Ullits & Winther IT er medlem af den landsdækkende kæde CBC, som består af lokale IT-forhandlere i hele landet.

Vi hjælper dig med branchens førende ERP-systemer, Dynamics NAV, C5 og Uniconta.

Skal du anskaffe nyt IT udstyr til din virksomhed, er vi klar med det nyeste hardware & software – vi har mange års erfaring med både store og små virksomheder.

Har du behov for en specialudviklet softwareløsning til din virksomhed, kan vores erfarne udviklere hjælpe dig, med netop dén specialløsning som gør din virksomhed effektiv.

Er uheldet ude og du har behov for hurtig service eller support, er vi altid klar til udrykning – enten online via fjernsupport eller on-site.

Du kan læse mere om Ullits & Winther IT her:

Vi har gjort det let at dele - tryk herunder:
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email