Backend udvikler til Go DREAM

Er du en passioneret udvikler, der ønsker at hjælpe andre med at udleve deres drømme? Så er det måske dig, vi søger lige nu for GO DREAM!

At opleve er at leve!
GO DREAM har siden sin opstart i 2007, udviklet sig til at være ét af Danmarks førende brands indenfor oplevelsesgaver. Kraftig vækst har således domineret hverdagen, og de er i dag et dedikeret team på ca. 40 kollegaer, som til dagligt arbejder ud fra et kontor centralt i København med udsigt til søerne og fokus på oplevelsen.

Om stillingen
Som Backend udvikler forventes det, at du både kan programmere og har indsigt i at skabe en stabil infrastruktur og IT-platform for GO DREAM, således at forretningen kører effektivt 24/7/365. GO DREAMS interne Backend platform er GO+, som er udviklet i .NET. De benytter Umbraco/Ucommerce til deres webshop, så generelt arbejder de på en .NET stack. Udover udvikling er det vigtigt, at deres Cloud-infrastruktur og servere er stabile og skaleret til load – især op til jul, som er GO DREAMs højsæson.

Primære arbejdsområder

  • C#, .NET (ASP.NET MVC, Web Api, ServiceStack) Partner og Retail Integrationer
  • Umbraco og Ucommerce udvikling
  • Server drift og infrastruktur udvikling Webservices (SOAP og REST) IIS, SQL Server og Microsoft Windows
  • SCRUM, agil udvikling, test driven development og design patterns

Dit team vil bestå af tre andre dygtige udviklere, og derudover vil du have et tæt samarbejde med virksomhedens Online- og Marketingafdeling.

Om dig
Ud over, at du selvfølgelig har erfaring med eller interesse for de ovennævnte områder, hvoraf .NET er et ultimativt krav, så sætter du ligeledes samarbejde højt. Som Backend udvikler i GO DREAM arbejder man nemlig tæt sammen med Online-afdelingen og de Frontend udviklere, der sidder dér. Samarbejde er derfor en vigtig egenskab, således at GO DREAM kan nå deres mål og stå bedst muligt over for kunder og samarbejdspartnere. Derudover har du interesse i og eventuel erfaring med DevOps, da de ser denne metode som et vigtigt redskab i at udtænke de bedste løsninger for GO DREAM.

Om GO DREAM som arbejdsplads
Til dagligt sidder i alt lidt over 40 medarbejdere og drømmer ved søerne; bare rolig, de laver også noget. GO DREAM knokler for at hjælpe andre med at udleve deres drømme ved at skabe gode oplevelser for alle. De har et tæt samarbejde med partnere og derudover en tæt kontakt til slutbrugerne. De tilbyder flekstid, pensionsordning og sundheds- og ulykkesforsikring. Derudover frokostordning og en personaleforening samt en masse andre gode fordele. Men egentlig vil GO DREAM helst fortælle dig, at de har et rigtig godt sammenhold, som de håber, du har lyst til at være en del af.


OM GO DREAM
GO DREAM har siden 2007 levet og åndet for oplevelser. De tænker i oplevelser, drømmer om oplevelser og lever dem ud. De har derfor gjort det til deres mission at samle et stort sortiment af meget forskellige oplevelser, som de håber kan give deres kunder inspiration og mulighed for at tilføre lidt krydderi på tilværelsen og dermed udleve deres drømme. GO DREAM arbejder i en verden fuld af adrenalin, smag, forkælelse, eventyr og sjov. De tror på, at det er oplevelser, der giver liv til sjælen, krydrer tilværelsen og udvider horisonten – og de synes, livet skal være fuld af dem! Derfor gør GO DREAM deres for at gøre det let at finde gode, spændende, romantiske, skæve og unikke oplevelser, der kan give hverdagen et ekstra pift – stort eller lille. Og de har dem i alle prisklasser – fra 60 kr. og op til 999.999 kr.

Vi har gjort det let at dele - tryk herunder:
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email