Frontend udvikler til GO DREAM

Er du en passioneret udvikler, der ønsker at hjælpe andre med at udleve deres drømme? Så er det måske dig, vi søger lige nu for GO DREAM!

At opleve er at leve!
GO DREAM har siden sin opstart i 2007 udviklet sig til at være ét af Danmarks førende brands indenfor oplevelsesgaver. Kraftig vækst har således domineret hverdagen, og de er i dag et dedikeret team på ca. 40 kollegaer, som til dagligt arbejder ud fra et kontor centralt i København med udsigt til søerne og fokus på oplevelsen.

Om stillingen
Som frontend udvikler forventes det, at du både kan programmere og har indsigt i at skabe en god brugeroplevelse. Du vil arbejde tæt sammen med GO DREAMs marketingafdeling, som bl.a. er ansvarlig for GO DREAMs visuelle udtryk.

Primære arbejdsområder:

 • Vue.js
 • Sass
 • Bootstrap
 • Javascript/ES 6
 • Html5
 • Umbraco/UCommerce
 • Razor

Det ville være en fordel at kunne:

 • React
 • Material-UI
 • Tailwind
 • Less

Om dig
Ud over, at du selvfølgelig har erfaring med eller interesse for de ovennævnte områder, så sætter du ligeledes samarbejde højt. Som frontend udvikler i GO DREAM arbejder du nemlig tæt sammen med både backend udviklere, designere og marketing. Samarbejde er derfor en vigtig egenskab, således at GO DREAM kan nå deres mål og stå bedst muligt over for kunder og samarbejdspartnere.

Om GO DREAM som arbejdsplads
Til dagligt sidder i alt lidt over 40 medarbejdere og drømmer ved søerne; bare rolig, de laver også noget. GO DREAM knokler for at hjælpe andre med at udleve deres drømme ved at skabe gode oplevelser for alle. De har et tæt samarbejde med partnere og derudover en tæt kontakt til slutbrugerne. De tilbyder flekstid, pensionsordning og sundheds- og ulykkesforsikring. Derudover frokostordning og en personaleforening samt en masse andre gode fordele. Men egentlig vil GO DREAM helst fortælle dig, at de har et rigtig godt sammenhold, som de håber, du har lyst til at være en del af.


OM GO DREAM
GO DREAM har siden 2007 levet og åndet for oplevelser. De tænker i oplevelser, drømmer om oplevelser og lever dem ud. De har derfor gjort det til deres mission at samle et stort sortiment af meget forskellige oplevelser, som de håber kan give deres kunder inspiration og mulighed for at tilføre lidt krydderi på tilværelsen og dermed udleve deres drømme. GO DREAM arbejder i en verden fuld af adrenalin, smag, forkælelse, eventyr og sjov. De tror på, at det er oplevelser, der giver liv til sjælen, krydrer tilværelsen og udvider horisonten – og de synes, livet skal være fuld af dem! Derfor gør GO DREAM deres for at gøre det let at finde gode, spændende, romantiske, skæve og unikke oplevelser, der kan give hverdagen et ekstra pift – stort eller lille. Og de har dem i alle prisklasser – fra 60 kr. og op til 999.999 kr.

Vi har gjort det let at dele - tryk herunder:
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email