Softwareudvikler til HeliPlanner

Til vores kunde HeliPlanner søger vi en dygtig softwareudvikler, der skal være med til at bygge fremtidens cloud-baserede helikopter deleplatform.

Stillingen er en fantastisk mulighed for at være med helt i front inden for udviklingen af en moderne dataservice for deling af helikopterflyvninger. Du vil blive en del af pionervirksomheden Heliplanner, der på baggrund af et unikt markedskendskab har set muligheden for at løse kritiske udfordringer for offshore helikopterflyvninger. Vi planlægger stor vækst de kommende år og har derfor brug for en softwareudvikler med potentiale til at blive Tech Lead, der skal være med til at opbygge grundlaget for vores cloud platform.

Du skal sammen med dine dygtige kollegaer udvikle fremtidens deleservice. Du skal have talent for vidensdeling med dit team og brænde for implementering af big-data-løsninger til virkeligheden.

Du får mulighed for at være med helt fra start, og dermed præge både software- og firmaudviklingen hos Heliplanner. Trives du i en teknisk kompleks og udfordrende verden, og i en organisation med typisk iværksætterånd – så er dette job lige noget for dig.

  • Du har minimum 2 års full-stack erfaring med udvikling af C# eller NodeJS løsninger
  • Du er nysgerrig og teknisk velfunderet – og finder det naturligt at være opdateret på de seneste nye trends inden for softwareudvikling
  • Du er sikkert uddannet softwareingeniør, datalog, datamatiker eller lignende.
  • Du har allerede erfaring med enterprise og cloud softwarearkitektur og/eller ser dette som en del af din udvikling.
  • Du har erfaring med eller kendskab til teknologier som: REST, cloud og serverless computing, microservices, SQL og No-SQL databaser, front-end frameworks som VueJS eller React.

Som person er du ambitiøs og fuld af engagement. Du har personligt drive og kan holde et højt tempo, samtidig med, at du tager ansvar for, at tingene virker og kan arbejde systematisk med kundernes ønsker. Din dagligdag tager udgangspunkt i Heliplanner lækre lokaler i det centrale Aalborg, men du må også forvente at du i forbindelse med projekter skal besøge virksomhedens kunder i primært det nordlige Europa (ca. 5-30 dage pr. år).

Vi forventer du behersker engelsk i skrift og tale.


HeliPlanner er et nyetableret selskab, der tilbyder en uafhængig digital platform til planlægning, booking og håndtering af offshore helikopterservices. HeliPlanner er 100% danskejet og planlægger at have 5-10 højtuddannede medarbejdere inden for de næste 12-24 måneder, der alle arbejder på kontoret i Aalborg. Bag selskabet står en stærk investorkreds, samt kunder som har været med i prototypefasen.

Vi har gjort det let at dele - tryk herunder:
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email