IT-ansvarlig til Andersen Partners Advokatfirma

For Andersen Partners Advokatfirma i Kolding, søger vi en alsidig og serviceminded IT-ansvarlig.

Du vil som virksomhedens eneste IT-ressource have ansvaret for den samlede IT-løsning med alt fra telefoni, infrastruktur og servere til applikationer samt support for godt 100 brugere.

Du vil få en meget selvstændig rolle i en spændende og veletableret virksomhed, hvor du sætter dagsordenen for den fremtidige IT-funktion. Du vil dog have et tæt samarbejde med deres Legal tech team samt superbruger organisation.

IT-installationen er baseret på kendte løsninger og standarder, og der er flere oplagte muligheder for bedre at kunne supportere virksomheden i fremtiden.

Dine opgaver vil primært være, men ikke begrænset til:

  • Support af brugere på alle systemer, samt drift af infrastruktur
  • At sikre korrekte adgange og rettigheder til alle systemer
  • Kontakt til, og styring af eksterne partnere
  • Indkøb af HW, SW, licenser, konsulenter og driftsaftaler
  • Projekter og opgaver der sikrer løbende fornyelse og udnyttelse af nye muligheder
  • Input til, og eksekvering af, den fremtidige IT–strategi og derved sikre kontinuerlig effektivisering og udvikling

Det er et stort plus, hvis du har erfaring med automatisering af arbejdsgange generelt og SQL-programmering samt kendskab til IT-løsninger på en Citrix-platform baseret på Microsoft.

De ser også gerne du har erfaring med at udvikle og teste automatiske processer i RPA-software, herunder optimering og dokumentation.

Din baggrund:

Du har sikkert en teoretisk baggrund, men din erfaring og motivation er vigtigere. Du har måske tidligere siddet i rollen som den 2. person i en mindre IT-afdeling, og er nu klar til at få ansvaret for din egen. Har du erfaring med Advosys er det en fordel, men ikke et krav.

Da du er er den eneste om opgaven, forventes nogen fleksibilitet ift. support af dine brugere. Du er naturligvis stærk i support på alle gængse systemer og services.

Hvem er du:

De ser gerne, at du har erfaring fra en tilsvarende stilling, hvor du har beskæftiget dig med de forskellige IT-tekniske discipliner, og at du møder dine opgaver proaktivt og løsningsorienteret.

De forventer du er yderst selvkørende, og er vant til at prioritere og visualisere dine opgaver.

Du evner at kombinere forretningsforståelse og kommerciel erfaring med interesse og erfaring indenfor IT, hvilket skal bidrage til Andersen Partners Advokatfirmas optimering af deres IT-landskab.

________________________________________________________________________________

Hvem er Andersen Partners Advokatfirma?

Andersen Partners er et moderne advokatfirma, der leverer juridisk rådgivning af høj kvalitet inden for alle specialer. De er drevet af et entydigt mål: De vil have de mest tilfredse klienter og medarbejdere.

Andersen Partners er etableret af en erfaren partnerkreds med en fælles ambition om at drive et moderne, kommercielt og internationalt orienteret advokatfirma med fokus på klienternes behov og medarbejdernes udvikling. Deres vigtigste målsætning er at have tilfredse klienter. Derfor kan deres klienter både forvente og forlange, at de ikke bare forstår de juridiske problemstillinger, men også sætter dem ind i deres forretning, deler deres ambitioner og finder de pragmatiske løsninger, der skal til, for at de når deres mål.

Andersen Partners har hovedsæde i Kolding og kontorer i København, Flensborg og Hamborg. De er 110 medarbejdere, hvoraf 50 er jurister.

Du kan læse mere om virksomheden her

Vi har gjort det let at dele - tryk herunder:
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email