IT-arkitekt til Silverbullet

For vores kunde Silverbullet, søger vi IT-arkitekt på seniorniveau til deres kontorer i Aarhus og København.

Silverbullet leverer uovertruffen kvalitet og ekspertrådgivning, og har stor efterspørgsel på deres ydelser – de mangler derfor de skarpeste hjerner til at opretholde det høje niveau.

Som IT-arkitekt skal du kunne forstå, formidle og præsentere fagligt komplekst materiale til både ledelse, forretningsspecialister og teknikere. Du går i dybden med dine opgaver fordi du interesserer dig for dem, og har den bredde og erfaring der gør dig i stand til at hjælpe kunden med at identificere ’hullerne i osten’.

De forventer, at du giver kunden den bedste vejledning og rådgivning, og at du kan varetage teknisk projektledelse, teamledelse, og er drevet af at lave gode IT-løsninger og løse kundens udfordringer

Hvem er du?

Du har en videregående uddannelse på kandidatniveau, sandsynligvis som datalog eller civilingeniør med IT-baggrund – eller har flere års erfaring som IT-arkitekt, og har mindst 10 års erhvervserfaring med design, udvikling og ledelse af større IT-løsninger.

Du har en god teknisk forståelse og kendskab til softwareudvikling, men det er i dialogen med og forståelsen af forretningen, at du virkelig folder dig ud.

Du har lyst til at indgå i projekter i kundens organisation, hvor du vil være den faglige ekspert. Du forstår forskellige kunders synspunkter, og kan formidle dit tekniske indblik til den specifikke kunde.

Du har fokus på at få opgaverne til at lykkes, også selvom der skal leveres lidt ud over den snævert tekniske og faglige profil, f.eks. i form af projektledelse.

Du sætter pris på faglig dialog, og sparring med dine kolleger. Du er præget af åbenhed, og du ved, at erfaring og anciennitet kun er relevant, hvis det beriger den faglige udvikling. Du har lyst til at lære noget nyt, og lyst til at lære fra dig.

Du skal være flydende i dansk, både i tale og skriftligt.

Silverbullet vægter følgende positivt:

  • Besiddelse af relevante certificeringer, specielt TOGAF, eller lysten til at tage dem
  • Erfaring med offentlige (EU-) udbud eller udbudsforretning generelt
  • Erfaring med projekt- og teamledelse og har eventuelt også supplerende uddannelse indenfor området
  • Specifik erfaring og netværk indenfor én eller flere brancher, som du kan sætte i spil forretningsmæssigt i Silverbullet

Silverbullet tilbyder:

  • Varierende opgaver inden for arkitekturområdet, og en unik mulighed for at gøre en forskel for kunderne
  • Et miljø som giver stor frihed til at løse opgaverne, og et fællesskab med Silverbullets skarpe og erfarne konsulenter

  • Attraktive løn- og ansættelsesvilkår


Hvem er Silverbullet?

Siden 2004 har Silverbullets konsulenter bistået kunderne med at gennemføre succesfulde projekter.

Silverbullet er et agilt, fleksibelt og danskejet konsulenthus, som er specialiseret i at implementere og vedligeholde bæredygtige og langtidsholdbare løsninger i private og offentlige virksomheder. Uanset opgavens omfang betragter de mest af alt dem selv som strategiske rådgivere, med et stort taktisk og operationelt erfaringsgrundlag. De rådgiver bl.a. kunder som står overfor et EU-udbud, kvalitetssikrer mål-arkitekturen, og udfylder rollen som projektleder.

Du kan læse mere som Silverbullet her:

Vi har gjort det let at dele - tryk herunder:
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email