Citrix Konsulent til Unit IT A/S

Kunne du tænke dig at være en del af et IT-hus hvor man er hinandens forudsætninger, og vil du være en del af et arbejdsmiljø hvor alle støtter hinanden i en nærværende Wingman-kultur? Så har du muligheden nu.

Dine opgaver

Som Citrix Operations Consultant hos Unit IT kommer du primært til at arbejde med drift og fejlsøgning af Citrix Virtual Apps and Desktops løsninger for Unit IT’s kunder. Det forventes, at du har meget erfaring med drift, vedligehold og opsætning af Citrix Virtual Apps and Desktops, samt de dertilhørende Microsoft teknologier.

Sammen med de øvrige Citrix kollegaer vil du være ansvarlig for design/rådgivning, etablering og vedligehold af kundeløsningerne.

Bliv en del af et dedikeret og erfarent team

Arbejdet foregår typisk i Kolding eller Århus, hvor du vil have en fast sparringspartner – du får også 2 kollegaer i Odense, som du kan sparre med. Du får selvstændige arbejdsopgaver, men også opgaver der kræver samarbejde med kunderne og på tværs af Unit IT’s egen organisation. Alle bidrager med gode ideer og kreative forslag i virksomhedens uhøjtidelige ånd, hvor man er hinandens Wingman.

Hvem er du?

  • Du har minimum 3-­4 års erhvervserfaring fra lignende job og du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund
  • Du har en eller flere Citrix certificeringer eller tilsvarende kvalifikationer
  • Du har en MCSE-certificering eller tilsvarende kvalifikationer
  • Du har som minimum en ITIL Foundation certificering eller er vant til at arbejde under rammerne af ITIL best practice
  • Du har bred applikations erfaring indenfor Citrix Virtual Apps and Desktops og Microsoft applikationer herunder AD, GPO, FSLogix, scripting osv.
  • Du er flydende i dansk og engelsk både skriftligt og mundtligt
  • Du er parat til at indtræde i en vagtordning

Som person er du serviceminded, nysgerrig, kvalitetsbevidst og parat til at lære nyt. Du kan lide dialogen med kunderne, og du kan mixe og matche kundernes løsninger i relation til de kundespecifikke infrastrukturløsninger sammen med kundernes cloud løsninger. Du kan arbejde både selvstændigt og i et team.

Kan du se dig arbejde i et anerkendt IT-hus som lige er kåret til "Danmarks Mest Anbefalede Virksomhed" og kan du tjekke ”ja” udfor flere (eller måske alle) af de ovenstående punkter, så vil vi se meget frem til at høre fra dig og hvorfor du mener, at du skal være Unit IT's nye Citrix Operations Consultant og kollega.

______________________________________________________________________________________

Unit IT har et inspirerende og uhøjtideligt arbejdsmiljø med højt til loftet i en dansk virksomhed med ordnede ejerforhold. En aktiv personaleforening, nogle fantastiske omgivelser og en masse spændende opgaver. Vi lægger vægt på videreuddannelse og certificeringer for vores medarbejdere for at udvikle kompetencerne. Vi vægter også et godt kollegaskab, hvor man altid er klar til at hjælpe hinanden.

Unit IT er totalleverandør af IT-infrastruktur, drift og support til små og mellemstore virksomheder i Danmark og er i dag i alt 80 passionerede medarbejdere fordelt på seks lokationer. Fra eksperter i infrastruktur, hosting og support til SQL og BI-specialister. Det giver Unit IT en suveræn fleksibilitet til altid at kunne sammensætte det stærkeste team, skræddersy services, sikre hurtig respons, og levere nærværende it-partnerskab, der skaber værdi for kundens forretning, både nu – og i fremtiden.

Unit IT er en del af den danske, familieejede koncern United Shipping & Trading Company (USTC), der har hovedsæde i Middelfart, og som har en årlig omsætning på 65 mia. kroner.

Er du nysgerrig og vil vide mere, så læs videre her