Forretningskonsulenter til Navitrans

Har du en IT eller transport og logistik baggrund, brænder du for IT og har du kendskab til Microsoft Dynamics 365 Business Central? Så kan du nu blive en værdifuld del af Navitrans internationale konsulent team.

Om jobbet:

For at sikre og videreudvikle Navitrans løsning indenfor Transport, Lagerhotel og Forwarding i Danmark, vil du sammen med dine danske og internationale kolleger blive en nøgleaktør i implementeringen af nye kunder og videreudviklingen af Navitrans kundeportefølje.

Som Forretningskonsulent hos Navitrans bliver du ansvarlig for at besøge deres kunder og analysere deres behov, og dit mål vil være at implementere den mest effektive og komplette softwareløsning, som opfylder kundens behov. For at have succes i stillingen kan du komme fra Transport og Logistik branchen og gerne have kendskab til Navitrans løsning, gerne som superbruger. Alternativt har du et dybt kendskab til Microsoft Dynamics 365 Business Central som forretningskonsulent.

Navitrans tilbyder desuden, at du, sammen med andre forretningsudviklere bliver involveret i pre-sales, for at kunne analysere og stille de helt rigtige spørgsmål, så kunden får den bedste løsning.

Dine kvalifikationer:

  • Du har en baggrund indenfor transport og logistikbranchen og gerne som superbruger af Navitrans løsningen

  • Du er ivrig efter at lære og er en stor analytisk lytter, der kan begejstre folk med få ord
  • Du trives med at være bindeled mellem forretning og udvikling og du evner at se muligheder mellem mennesker, processer og teknologi

  • Du har det bedst i en komfortabel selvkørende organisation
  • Du er en entusiastisk ambassadør og du kan undervise kundens medarbejdere
  • Du er flydende på dansk og kan kommunikere godt på engelsk.

Navitrans er markedsledende med deres løsning indenfor branchen og du skal være med til at fastholde denne position.

Navitrans sætter pris på:

  • At du har kendskab til Microsoft Dynamics 365 Business Central
  • At du har kendskab til andre ERP-systemer indenfor lager og logistik moduler
  • At du arbejder struktureret og har øje for at levere høj kvalitet og værdi
  • Som person er du troværdig, ærlig og begejstret

Navitrans Tilbyder:

Navitrans er en voksende international og uformel flad organisation, hvor arbejdsmiljøet er i centrum. For Navitrans er vigtigt at den enkelte medarbejder trives. For at lykkedes i denne vision, har Navitrans et onboarding forløb, hvor de bl.a. sørger de for, at du bliver lært op i både løsningerne og i deres platform (Microsoft Dynamics 365 Business Central og Navitrans platform). De går meget op i at du bliver lært op fra bunden, for at sikre du kommer godt fra start og kan præstere godt i deres anerkendte virksomhed. En god start er hovedingrediensen i et godt og længere varigt samarbejde.

Navitrans ser meget frem til at byde deres nye kollega og Forretningskonsulent velkommen på holdet.

__________________________________________________________________________________

Om Navitrans:

Navitrans er grundlagt i ’99 i Belgien som specialister med logistisk software baseret først på Navision og senere på Microsoft Dynamics 365 Business Central. Derfra er de hurtigt vokset fra at være et lille firma til en international virksomhed med mere end 300 kunder i mere end 30 lande i dag. Navitrans har kontorer i Belgien, Frankrig, Tyskland og Litauen og har et udvidet partnernetværk i andre lande. Du kan se mere her