Senior Webudvikler til Mindworking

Brænder du for frontend-teknologi, og har du minimum 3 års erhvervserfaring indenfor området? Kan du udvikle optimerede webløsninger baseret på de nyeste teknologier? Drømmer du om at blive en del af et ambitiøst team, hvor du får mulighed for at præge den fremtidige udvikling? Så̊ er jobbet i Mindworkings webafdeling måske noget for dig.

Mindworking udvikler software til ejendomsmæglerbranchen. De hjælper deres kunder til at holde sig helt i front, når det handler om at få gevinst af teknologiens muligheder. Deres innovation drives af alt det, der forbedrer processer, sparer tid, gør hverdagen nemmere og bundlinjen bedre for deres kunder.

Til webteamet søger Mindworking en passioneret senior webudvikler, som bliver involveret i hele processen fra første skitse på et website til en ejendomsmægler til den endelige release. Du får et tæt samarbejde med et kompetent team på 5 webudviklere med reference til Web Development Manageren.

Dine primære arbejdsopgaver

 • Udvikling af websites i samarbejde med kunderne
 • Udvikling af leveranceplatformen samt interne værktøjer
 • Sparring og vidensdeling med kollegaer
 • Deltagelse i 2nd level support af kundeløsninger
 • Kundekontakt

Dine kvalifikationer

 • Mindst 3 års erhvervserfaring som frontendudvikler, webudvikler eller lignende
 • Solid erfaring med HTML, CSS og JavaScript
 • Indgående erfaring med responsive design, semantisk markup og CSS-animationer
 • Erfaring med CSS preprocessors som SASS eller LESS
 • Erfaring med GIT
 • Erfaring med PHP vil være en fordel
 • Flydende i dansk i både skrift og tale

Som person er du selvkørende og trives i et agilt miljø, hvor der er gang i mange projekter. Du har fokus på at levere løsninger af høj kvalitet og har sans for detaljen. Du er selvledende, overholder dine deadlines, og trives i dialogen med kunder. Du vil noget med din karriere og er ambitiøs på både egne og Mindworkings vegne.

Dine muligheder

Mindworking tilbyder dig et attraktivt job i en dynamisk virksomhed i vækst. Du bliver en del af en uformel organisation, hvor der er højt til loftet og hvor der løbende igangsættes mange nye initiativer.

__________________________________________________________________________________________________

Om Mindworking

Mindworking A/S leverer softwareløsninger til ejendomsmæglerbranchen. De udvikler unikke værktøjer baseret på en dybdegående indsigt i branchen og viden om teknologiens muligheder. De er markedsleder i Danmark og betragter deres kunders succes og udfordringer, som deres. Enabling you er deres mantra – at gøre deres kunder i stand til at optimere deres forretning med deres værktøjer – er succeskriteriet. De bor centralt i Aarhus i et inspirerende miljø – og de er pt. 55 dedikerede medarbejdere, som hver dag fokuserer på relevant og brugervenlig innovation.

Læs mere om Mindworking her

Vi har gjort det let at dele - tryk herunder:
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email