Frontendudvikler til Konsolidator A/S

For vores kunde, Konsolidator A/S i Søborg, søger vi en dygtig frontendudvikler.

Har du et ønske om at arbejde i en virksomhed med et stort internationalt potentiale, og hvor mulighederne for at præge den fremtidige udvikling er særdeles store? Så er du måske Konsolidators kommende udvikler.

Om Konsolidator

Konsolidator® er et cloud-baseret finansielt rapporteringsværktøj til små og mellemstore koncerner, og de  har store ambitioner.

Konsolidator® gik på Nasdaq i maj 2019 med strategi om internationalisering af virksomheden.

Konsolidator er en succes i Danmark, men har nu også vundet kunder i 6 europæiske lande. I 2019 åbnede de kontor i Sverige, og processen er i gang i UK. UK er også det strategiske springbræt til det østlige USA. Derudover har Konsolidator taget de første aktive skridt til at udvikle markedet i Malaysia og Singapore.

Primo 2019 havde Konsolidator 6 ansatte og ved udgangen af 2020 estimeres omkring 30. I efteråret 2020 vil virksomheden flytte ind i nyt domicil.

Jobbet

Du kommer bl.a. til at arbejde med følgende teknologier, som du naturligvis behersker:

  • Angular – Gerne med Ninja-skills 🙂

Bonus:

  • CSS
  • Typescript
  • State management
  • Testing frameworks

De kører med nyeste version af Angular 9, så erfaring med Angular 6+ er nødvendig.

Optimalt set har du en relevant baggrund samt nogle års praktisk erfaring med lignende opgaver.

Din profil

Du skal kunne spænde bredt og være naturligt proaktiv, da du vil have en berøringsflade med både backendudviklere samt bidrage til næsten alle dele af produktet – lige fra kravsspecifikation til udvikling og test. De forventer derfor, at du kan arbejde selvstændigt og tænke i et større perspektiv.

Du ønsker og kan håndtere indflydelse på planlægningen af din egen arbejdsdag og opgaver, så familielivet kan balancere. Desuden vægter du vidensdeling højt, så I sammen videreudvikler kompetencer og produktet bedst muligt.

Hvad tilbyder Konsolidator

Du har mulighed for at komme med på rejsen fra starten, og du vil således blive en hjørnesten i deres udviklingsteam og have stor indflydelse på produktets fremtid.

Hos Konsolidator vil du få stor indflydelse på, hvordan der udvikles. Du vil få indflydelse på valg af teknologier, og du skal ikke bekymre dig om ”gammel” kode, der skal vedligeholdes – det er der nemlig ikke noget af.

Konsolidator er en arbejdsplads, hvor der bliver lyttet til dig og dine ønsker – både de tekniske og de personlige. Du vil opleve en stor grad af frihed under ansvar.

Dine kollegaer er kompetente, og du vil opleve masser af muligheder for sparring på dine opgaver. Det forventes naturligvis, at du er en holdspiller, som vil indgå på lige fod med de øvrige udviklere i udviklingsafdelingen.

Ønsker du at være en del af en succesfuld virksomhed i vækst med store ambitioner, er dette en helt unik mulighed. Du bliver en del af en uformel og stærk organisation, hvor der er højt til loftet, og hvor de deler succeser med hinanden.


Du kan læse mere om Konsolidator her: