Fullstack Developer til esignatur DK

For vores kunde esignatur DK søger vi en dygtig C#/.NET Developer, som ønsker at vil udvikle sig, gerne med 3+ års erfaring.

Kunne du tænke dig at være en del af en international organisation der vokser 100% hvert år og hvor du vil få stor medindflydelse på den nye version 2 af esignaturs platformen? Så har du chancen nu.

Dine opgaver

Som Fullstack Developer hos esignatur DK kommer du primært til at arbejde med koden. Det forventes, at du har minimum 3 års erfaring med C#/.NET gennem en længere periode og at du har interessere for .NET Core.

Sammen med dine kolleger vil du arbejde med certifikatudveksling, PDF produktion, netværk og integrationer. Det er vigtigt, at du som person er detaljeorienteret og at du vægter kvalitet højt.

Sammen med de øvrige udviklere vil du være medansvarlig for driften, men du bliver også en vigtig person i forhold til den nye version 2 af esignatur platformen, som der er store forventninger til.

Bliv en del af et dedikeret og erfarent team

Arbejdsstedet er i København NV, hvor du vil være sparringspartner med de øvrige kolleger. Du vil skulle arbejde alene på nogle opgaver, mens du på andre opgaver bliver en del af et frisk team, der gerne vil nå meget mere end blot standard. Alle bidrager med gode ideer og kreative forslag i virksomhedens uhøjtidelige ånd.

Hvem er du?

  • Du har minimum 3­-4 års erhvervserfaring som Fullstack udvikler, herunder med JavaScript, TypeScript, CSS, HTML5
  • Du er Skarp på C#/ .NET og gerne .NET Core
  • Dine netværksværkserfaringer med netværksteknologier (TLS 1.2, HTTP og WebSockets) er gode
  • Design patternes (Singleton, Unit of Work og MVC) samt indgående kendskab til SOLID og DRY principper har du også med dig
  • Har du kendskab til Git, vil være en fordel
  • Du kan arbejde med certifikater, gerne fra betalings applikationer og har du arbejdet med Microservices og PDF produktioner, så er det klart et plus. Kender du til RavenDB eller Mongo databaser, så passer du fint ind
  • Det vil være ideelt, hvis duogså gerne vil med arbejde driften
  • Du er flydende i dansk og engelsk både skriftligt og mundtligt
  • Arbejdsstedet vil være i København NV

Som person er du detailorienteret, pligtopfyldende, teamplayer, vedholdende, passioneret og du har flair for at lære og forstå nye teknologier hurtigt. Du kan lide at arbejde både selvstændigt, agilt og kunne lide at have frihed under ansvar.

Kan du se dig arbejde i en IT-virksomhed, der har et fantastisk produkt, hvor der er stor efterspørgsel i markedet, og kan du tjekke ”ja” udfor flere (eller måske alle) af de ovenstående punkter, så ser vi meget frem til at høre fra dig.

________________________________________________________________________________________________

esignatur DK er en 100% danskejet virksomhed og har et inspirerende og uhøjtideligt arbejdsmiljø med 10 medarbejdere, med højt til loftet og. esignatur har vokseværk og har til dags dato leveret flere millioner digitale transaktioner.

esignatur er udviklet af Rovsing Applications ApS, grundlagt af en af dansk histories mest innovative personer – Christian F. Rovsing. Christian F. Rovsing begyndte i 1960-erne at beskæftige sig med teknologi og har siden været synonym med IT og innovation. Op gennem 1970-og 80-erne leverede hans firma softwareløsninger til bl.a. NASA, F-16-fly, satellitter og Dankorts betalingssystem.

esignatur DK leverer løsningen til mange store finansielle institutioner, medicobranchen, en lang række af offentlige institutioner mm.

Er du nysgerrig og vil vide mere, så læs videre her (link til website)