Sales Executive til CESCOM

Stræber du efter altid at give kunden den rigtige rådgivning og sælge det bedste produkt?
Og har du viden indenfor IT-branchen – kombineret med en bred indsigt i Microsofts produktunivers?
Så er du muligvis den nye Sales Executive CESCOM leder efter!

Der er fart på hos CESCOM, og derfor søger Recruit-IT på deres vegne efter endnu en erfaren erhvervssælger, der kan understøtte deres salgsteam og være med til at sikre CESCOMs fortsatte vækst inden for salg af Microsofts Cloud-løsninger.

Kompetencer:

Du har viljestyrke og personlig råstyrke kombineret med en gedigen humoristisk sans og et positivt livssyn.
Du går efter at gøre kunderne tilfredse og arbejder struktureret og målrettet. Du interesserer dig for IT og salg – og du har erfaringen, så du kan rådgive deres kunder i Microsoft Cloud-løsninger samt anden hardware og software.

Men vigtigst så har du drive, masser af drive!

Kvalifikationer:

Højt energiniveau og førnævnte drive er blandt dine kendetegn – og du har evnen til både at være en holdspiller samt en individualist, der kan køre solo på diverse projekter.
Du trives med forandringer, du er nytænkende, innovativ, og inspirerende, både over for kunderne og dine kollegaer.

Du har tidligere erfaring inden for salg af IT-løsninger og forstår at formidle teknisk information på forskellige niveauer samt arbejde med tal.

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, uddannelser har aldrig solgt noget som helst, men det har din personlighed, og det er den, CESCOM er ude efter.

Din nye arbejdsplads:

Som erhvervssælger hos CESCOM bliver du en del af en organisation med høje ambitioner og som er i vækst. Du kommer til at indgå i et passioneret sælgerteam, hvor sparring, kommunikation og højt humør er en del af hverdagen.

CESCOM tror ikke på at fastholde deres kunde i lange opsigelsesperioder, men derimod i fastholde dem gennem god service og skræddersyede løsninger.

Hos CESCOM fejrer de deres succeser og brænder deres pokaler. De spiller bordfodbold, kører go-cart og fester igennem til julefrokosten eller sommerfesten.
I dagligdagen er fokus dog på det stærke sammenhold og den dedikerede indsats der sikrer CESCOMs branchens højeste vækstrater.